+36-30/650-3070 Hétfő-Péntek: 6:00-15:00| megrendeles@fodrasznagyker.hu | Viber

+36-30/650-3070 Hétfő-Péntek: 6:00-15:00| megrendeles@fodrasznagyker.hu | Viber

Berrywell

BERRYWELL - a legmagasabb technológia termékei. Tartósan magas színvonalat képvisel, megbízható, kíméletes, tökéletes eredményt garantál.

Made in Germany

Tovább

Bizalom és megbízhatóság

BERRYWELL - a fodrászok társa és támogatja őket munkájukban. Szaktudás, teljesítmény és hitelesség határozza meg a tevékenységünket, hogy a fodrászokat céljaik és elképzeléseik megvalósításában a legteljesebb mértékben támogatni tudjuk.

 

Családias és partneri

BERRYWELL - egy sikeres családi vállalkozásban gyökerezik, így a fodrászoknak a mindennapi helyzetekben is a segítségére vagyunk, és meghallgatjuk javaslataikat.

Üdvözöljük a BERRYWELL családban!

 

Kizárólagosság fodrász szalonok részére

BERRYWELL - egy kizárólagos márka fodrászok részére. Ezért fordítjuk a teljes figyelmünket a szalonok szükségleteire és igényeire.

 

Fókuszban a felhasználás

BERRYWELL - a fodrászokkal szoros együttműködésben lett kifejlesztve. Receptúrák, alkalmazások, anyagfelviteli technikák és hatások tökéletes összhangja segíti a szalonok mindennapos munkáját.

 

Legjobb ár - minőség arány

BERRYWELL - összeköti a kitűnő teljesítményt a vonzó árral. Számunkra a szakmai fejlődés és a fodrász gazdasági sikere egyet jelent a mi sikerünkkel. Ezt értjük mi az igazi partneri kapcsolat alatt

Tovább
Árukereső.hu