Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Berrywell - Professzionális hajápolás

Több mint 120 ország. Több mint 70 éves tapasztalat (1949-2021). A TITANIA ® Fabrik GmbH németországi testápolási specialista . A BERRYWELL ® márka 2006 óta a TITANIA ® csoport része, és az exkluzív professzionális hajkozmetikumok teljes választékát kínálja.

A BERRYWELL ® a legmagasabb minőséget „Made in Germany” jelenti, mivel minden egyes terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak. Minden recept intenzív piaci tanulmányokon alapul, és fodrászokkal szoros együttműködésben készült. Éppen ezért felhasználóbarát és pontosan a modern szalonok és vásárlóik igényeihez igazodnak.

Bizalom és megbízhatóság

BERRYWELL - a fodrászok társa és támogatja őket munkájukban. Szaktudás, teljesítmény és hitelesség határozza meg a tevékenységünket, hogy a fodrászokat céljaik és elképzeléseik megvalósításában a legteljesebb mértékben támogatni tudjuk.

 

Családias és partneri

BERRYWELL - egy sikeres családi vállalkozásban gyökerezik, így a fodrászoknak a mindennapi helyzetekben is a segítségére vagyunk, és meghallgatjuk javaslataikat.

Üdvözöljük a BERRYWELL családban!

 

Kizárólagosság fodrász szalonok részére

BERRYWELL - egy kizárólagos márka fodrászok részére. Ezért fordítjuk a teljes figyelmünket a szalonok szükségleteire és igényeire.

 

Fókuszban a felhasználás

BERRYWELL - a fodrászokkal szoros együttműködésben lett kifejlesztve. Receptúrák, alkalmazások, anyagfelviteli technikák és hatások tökéletes összhangja segíti a szalonok mindennapos munkáját.

 

Legjobb ár - minőség arány

BERRYWELL - összeköti a kitűnő teljesítményt a vonzó árral. Számunkra a szakmai fejlődés és a fodrász gazdasági sikere egyet jelent a mi sikerünkkel. Ezt értjük mi az igazi partneri kapcsolat alatt