Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola VIO Kézi AE50110
Alveola VIO Kézi AE50110
RRP: 23 999 Ft 
14 999 Ft

Alveola VIO Kézi AE50110

Az Alveola AE50110-es VIO készülék egyetlen kozmetikai szalonból sem hiányozhat. Használatával az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon miatt az eszköz kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát.
Raktáron
RRP: 23 999 Ft 
14 999 Ft
Egységár: 14 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
75 Ft
Részletek
Az Alveola AE50110-es VIO készülék egyetlen kozmetikai szalonból sem hiányozhat. Használatával az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon miatt az eszköz kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát. Az AE50110 kézi vio készüléket kompakt mérete és kedvező ára teszik a kategória egyeduralkodójává.

VIO elektródák (alaptartozék):
Gomba
Nyelv
Pont

VIO alkalmazási terület:
Bőr tisztítás utáni fertőtlenítése
Tisztátlan aknés bőr kezelése
Faggyúmirigyek túlműködésének szabályozása
Korpás fejbőr kezelése
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Szélesség:31.5 cm
Magasság:15.5 cm
Súly:1211 g
Adatok
Tipusa
Gép
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!