Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Golden Green Teafaolaj Lehúzható Alginát Maszk pattanások ellen 6 gr
Golden Green Teafaolaj Lehúzható Alginát Maszk pattanások ellen 6 gr
515 Ft

Golden Green Teafaolaj Lehúzható Alginát Maszk pattanások ellen 6 gr

Csodálatos bőr 10 perc alatt - próbálja ki Ön is!
Arcmaszkok természetes,natúr alapanyaga a tengeri algából nyert alginát, mely hidratálja,regenerálja és azonnal bársonyossá teszi a bőrt.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.03
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.03
Raktáron
515 Ft
Egységár: 86 Ft/g
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
5 Ft
Részletek
TEAFAOLAJ ANTI-AKNE lehúzható alginát arcmaszk 6 g
Gyulladáscsökkentő,szabályozza a faggyútermelést,tisztítja és összehúzza a tág pórusokat,gátolja a pattanások kialakulását

Kíméletes arcmaszk, mely a bőrtápláló algináton kívül a teafaolaj és kaolin értékes hatóanyagait tartalmazza. Szabályozza a bőr faggyútermelését, gyulladáscsökkentő hatású és segít az elhalt hámsejtek eltávolításában. Gátolja a pattanások, mitesszerek kialakulását. Tisztítja és összehúzza a tág pórusokat, nyugtató hatása biztosítja az egészséges bőr helyreállítását.

Zsíros, problémás, gyulladásra hajlamos bőrre ajánljuk.

Használati javaslat:a por állagú maszkot keverje össze csomómentesen 15-20 ml langyos vízzel, majd azonnal egyenletes rétegben kenje fel a megtisztított bőrfelületre. Gumivá szilárdulása után (6-10perc) egybefüggően húzza le. A túlszáradás bőrpírt okozhat. A szépségmaszk hatását fokozhatja, amennyiben bőrtípusnak megfelelő szérumra keni fel a maszkot. Az egy adagos kivitel az arc és nyak területére elegendő. Kerülje a szem környékét.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!