Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Lady Stella Argiline Lift Active Argirelin Peptid Botox Hatású Arclemosó Tej 250

LS. ARGILINE LIFT ACTIVE ARGIRELIN PEPTID BOTOX HATÁSÚ ARCLEMOSÓ TEJ 250ML

Professzionális felhasználásra szalonkezelésekhez kizárólag kozmetikusok részére!
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.18
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.18
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
16 Ft
Részletek
Ajánlott bőrtípus: ÉRETT, RÁNCOSODÓ, LAZA TÓNUSÚ BŐRRE

Hatóanyagok: argireline * ananász kivonattal

Kiszerelés: 250 ml

Kíméletesen eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket a bőrről. Természetes eredetű ananász kivonata fehérjebontó enzimet tartalmaz, amely biológiai peelingként működve megújítja a bőrt és jobb felszívódást enged az argireline hatóanyagnak, mely gátolja a mimikai izmok összehúzódását, tű és mellékhatások nélkül éri el a botox hatást. Segíti a ráncok mélységének csökkentését és hatékonyabbá teszi a ránc elleni kozmetikai kezeléseket.

Nem csak gépi, hanem manuális eljárásokhoz is minden eddiginél látványosabb eredményt garantál.

Paraffin-, parabén-, mesterséges színezékmentes.

A Lady STELLA botox-hatású argireline-nel készült Lift Active Argirelin PEPTID BOTOX hatású ráncmélység csökkentő termékekek
A forradalmian új Lady Stella ArgiLine Lift Active intenzív ráncmélység csökkentő professzionális termékcsalád (arctej, arctonik, masszázskrém, pakolás, arckrém, szem- és ajakkontúr krém) hatékony és komplex kezelést nyújt az érett, barázdált, laza tónusú bőr számára. Hatásmechanizmusát az argireline 6 aminosavból álló fehérjelánc garantálja, mely tű használata nélkül éri el a botox hatást minden káros mellékhatás nélkül. Gátolja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét, ezáltal a kezelt területen – rendszeres alkalmazással – akár 60%-kal is csökkenhet a ráncok mélysége. Parabén- és színezékmentes termékek.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!