Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Special Plus nagyítós 6D LED lámpa AE220206LED

Az Alveola legújabb csúcskategóriás lámpájával szalon munkádat az eddigieknél is könnyebbé teheted. A 6 dioptriás nagyítóképesség az egyik legnagyobb lámpa kínálatunkban és bőven elegendő, hogy a nagy precizitást igénylő munkafolyamatokból mindent tökéletesen láthass. A legkisebb részlet is éles a valósághoz képes 6 szoros nagyításban fog megjelenni, így járulva hozzá a kellő alaposságot igénylő feladatokhoz.
Nincs raktáron
RRP: 37 999 Ft 
27 999 Ft
Egységár: 27 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
140 Ft
Részletek
Az Alveola legújabb AE220206LED csúcskategóriás nagyítós lámpájával szalon munkádat az eddigieknél is könnyebbé teheted. A 6 dioptriás nagyítóképesség az egyik legnagyobb lámpa kínálatunkban és bőven elegendő, hogy a nagy precizitást igénylő munkafolyamatokból mindent tökéletesen láthass. A legkisebb részlet is éles a valósághoz képes 6 szoros nagyításban fog megjelenni, így járulva hozzá a kellő alaposságot igénylő feladatokhoz. A kör alakban elhelyezkedő LED fényforrások vibrálásmentes hideg fénnyel a munkaterületet egyenletesen világítják meg és hosszabb távon sem fárasztják szemeidet. A lámpa könnyed mozgatását és a kellő pozícióban történő rögzítését pedig a lámpakarba rejtett hidraulikus rendszer biztosítja.

Nagyítós lámpa jellemzői:

Ultramodern LED-es megvilágítás
Nagyító lencse átmérő: 17cm O
Nagyító képesség: 6 dioptria
Asztallapra és állványra szerelhető kivitel (állványt nem tartalmaz)
Műanyag lencsevédő fedél
Belső hidraulikus lámpakar
LED teljesítmény: 5 W
Hálózati kábel hossz: 1,6 m
Szín: fehér
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek