Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Extreme Hyaluron 3 Peptides Mélyhidratáló elixír 15ml
Solanie Extreme Hyaluron 3 Peptides Mélyhidratáló elixír 15ml
12 999 Ft

Solanie Extreme Hyaluron 3 Peptides Mélyhidratáló elixír 15ml

Solanie Extreme Hyaluron 3 Peptides Mélyhidratáló elixír 15ml
Solanie Extreme Hyaluron 3 Peptides Mélyhidratáló elixír 15ml
A mezoterápiás Extreme Hyaluron peptides elixírben megtalálod mindazt, amivel bőröd hidratációját extrém módon javíthatod. Az elixír rendszeres használat mellett már 2 hét után láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.03
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.03
Raktáron
12 999 Ft
Egységár: 867 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
130 Ft
Részletek
A mezoterápiás Extreme Hyaluron peptides elixírben megtalálod mindazt, amivel bőröd hidratációját extrém módon javíthatod. A kis, közepes és nagy molekulaméretű hialuronsavat a Neodermyl®, Rubixyl és Leuphasyl® peptidkomplex tűnélküli mezoterápiás hatásával juttathatod a bőrbe, mellyel az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő látványos eredményeit érheted el. A különböző bőrrétegek azonnali és látványos hidratálását a Rubixyl peptid szépségreceptor-aktiváló hatása egészíti ki, mely támogatja a bőr saját védekező mechanizmusait és felfrissíti a fáradt stressztől megviselt bőrt. Az elixír rendszeres használat mellett már 2 hét után láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát.

Miért válaszd az Extreme Hyaluron mélyhidratáló elixírt?

Tűnélküli mezoterápiás hatásával azonnali és tartós hidratációt biztosít
3 peptidre épülő formulájával az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő hatását élvezheted
3 féle molekulamératű hialuronsav tartalmával a bőr minden rétegét hatékonyan hidratálja
Szépségreceptor aktiváló hatásával frissíti a bőrt és támogatja annak immunitását
Simítja a ráncokat
Fokozza a bőr tömörségét
Maximálisan formula:

0% ásványi olaj
0% parabén
0% szilikon olaj
0% parfüm
Használata: Reggel és este arctisztítás után oszlass el 1 pumpányit az arcbőrön, majd alkalmazd a Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló krémet vagy a Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló Plusz krémet és gyengéden masszírozd be a bőrbe. A 3 Peptides elixír hatékonyságának maximalizálásának érdekében hetente egyszer alkalmazd a Quick Fine Enzim Peeling Hámlasztó gélt a bőr tisztításához és előkészítéséhez. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hatóanyag:3 féle molekula méretű hialuronsav (kis, közepes és nagy),Actifirm® Ultra,Betain,E-vitamin,Jojobaolaj,Leuphasyl®,Neodermyl®,NMF,Rubixyl®,SSzF (szorbit)
Ajánlott bőrtípus:Érzékeny,Idősődő,Kombinált,Minden bőrtípus,Normál,Száraz,Zsíros / Problémás
Funkció:Feszesítés,Nedvességmegőrzés,Öregedésgátlás,Regenerálás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Ásványi olajmentes,Parabénmentes,Parfümmentes,Szilikon olajmentes,Színezékmentes,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!