Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Ilcsi Retinal 0,05% zselé 125ml 929

Feszesítő
Sejtmegújító

Minden bőrtípusra.
Érzékeny bőrűeknél bőrpróba javasolt használat előtt (csuklóra helyezzünk egy cseppnyit a termékből, amennyiben 24 óra elteltével nem tapasztalunk kellemetlen elváltozást használhatjuk a terméket az arc bőrén).
Rendelhető
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
73 Ft
Részletek
Főbb összetevői: sárgabarack, berkenye, sárgarépalé, Retinal 0,05%, Hyaluron, Tokoferol (E-vitamin), C-vitamin

Hatásmechanizmusa: Biológiailag aktív hatóanyagként a bőr mélyebb rétegeibe beépülve, hatékonyan erősíti a bőr kollagén termelését, ezáltal javítja a bőr tónusát és textúráját. Az aknék elleni küzdelemben is kiváló hatóanyag. Segít a hámsejtek mielőbbi megújulásában, így a hámréteg és a bőr önmegújító funkcióit támogatva segíti a fokozott pigmentrendellenességek halványítását.
Többmolekuláris hyaluron tartalma csökkenti a finomvonalak és ráncok mélységét, területét, és hozzájárul a bőr védőrétegének erősítéséhez. Minimalizálja a transzepidermális vízveszteséget, és csökkenti a bőr öregedésének jeleit. Rendszeres használatával a bőr megújul, feszessé és ragyogóvá válik.
Az E-vitamin hozzájárul a bőr védelmi mechanizmusának erősítéséhez, valamint az epidermiszt és a membránlipideket is óvja a károsodástól. C-vitaminnal kombinálva erőteljes antioxidánsként ellensúlyozza a káros szabadgyökök képződését. A szérumban lévő F vitamin, és az esszenciális telítetlen zsírsavak - linolsav és linolénsav -bőrtápláló és segít a bőr regenerálásában.
A sárgabarack, berkenye, sárgarépa hatóanyagai a bőrfelszín vitamin és ásványianyag-ellátását segítik. A hidegen sajtolt olajok tápláló összetevői együttes erővel segítik a bőr egészséges működését, csökkentik az öregedés jeleinek idő előtti megjelenését, hozzájárulnak a megfelelő hidratáltsághoz.

HASZNÁLATA KOZMETIKÁBAN
Regeneráló vagy tisztítókezelés után tápláló pakolásként, közepes vastagságban vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs bőrére, majd 15-20 perc száradási idő után mossuk le. Vízoldású hatóanyagként kiválóan alkalmazható elektromos kezelésekhez:
• anti-ageing kezelésekhez az Ultra bőrfeszesítő készülékkel vagy a Delejező készülékkel, iontoforézishez a Revi Face készülékkel,
• elektromos masszázshoz a Bőrtökéletesítő készülékkel,
• az arcvasaló készülékkel,
• és kiváló hatóanyag a Vénusz-maszk alá.

A retinal fényérzékenyítő hatása miatt nappalra napfényvédő használatát ajánljuk.
Terhes és szoptatós nők kerüljék a használatát.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!