Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Mélytisztító arcradír 30ml

Kémiai és mechanikai peelinget egyesítő krémradír. Használatával bársonyossá, hidratálttá válik az elhalt hámsejtektől megtisztított bőr, valamint tökéletesen előkészül a további hatóanyag felvételre.
Nincs raktáron
2 699 Ft
Egységár: 90 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
27 Ft
Részletek
Az aloe, ginkgo, allantoin és pantenol nyugtató, regeneráló hatása kivédi az esetleges irritációt. A benne lévő szőlőmagolaj táplál és megakadályozza a bőr túlzott zsírvesztését. Válogatott hatóanyagai és az igen finom, természetes eredetű cellulóz szemcsék alkalmassá teszik a radírt valamennyi bőrtípus kezelésére.

Alkalmazása:
A megtisztított, nedves bőrfelületre vigyük fel a megfelelő mennyiségű radírt, majd enyhe átdörzsölés után néhány percig várjunk, hogy a gyümölcssavak is kifejtsék hatásukat. Peeling kefe használatával fokozhatjuk a mechanikai hatást, de a készítményben lévő savak már önmagukban is finom hámoldást végeznek a bőrfelszínen. Vizes törlőkendővel vagy szivaccsal távolítsuk el a radír szemcséit, majd tonizáljuk a bőrt.

Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítsd ki.

Hatóanyag:Allantoin,Aloe Vera lé,Avokádóolaj,Ginkgo Biloba kivonat,Panthenol,Tejsav,Természetes eredetű cellulóz szemcsék
Ajánlott bőrtípus:Érzékeny,Idősődő,Kombinált,Minden bőrtípus,Normál,Száraz,Zsíros / Problémás
Funkció:Hámlasztás,Hidratálás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Ásványi olajmentes,Parabénmentes,SLS mentes,Szilikon olajmentes,Színezékmentes,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!