Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Classic Plus nagyítós lámpa LED-es 3D AE220207LED
Alveola Classic Plus nagyítós lámpa LED-es 3D AE220207LED
25 999 Ft

Alveola Classic Plus nagyítós lámpa LED-es 3D AE220207LED

A klasszikus forma LED-es megvilágítással kombinált modernitását kínálja az AE220207LED Classic Plus nagyítós lámpa, mellyel egy kis pluszt vihetsz a hétköznapok munkafolyamataiba. A klasszikus megjelenésű mégis modern megvilágítást biztosító nagyítós lámpa háromszoros nagyítást biztosít, mely kellően elegendő bármely feladathoz.
Raktáron
25 999 Ft
Egységár: 25 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
260 Ft
Részletek
A klasszikus forma LED-es megvilágítással kombinált modernitását kínálja az AE220207LED Classic Plus nagyítós lámpa, mellyel egy kis pluszt vihetsz a hétköznapok munkafolyamataiba. A klasszikus megjelenésű mégis modern megvilágítást biztosító nagyítós lámpa háromszoros nagyítást biztosít, mely kellően elegendő bármely feladathoz. A pontos megvilágítást nagy fényerejű LED-ek biztosítják, melyeknél a szemek a hosszabb munkanapok során sem fáradnak el. A nagyítós lámpafej megfelelő pozíciójáról pedig belső hidraulikus lámpakar gondoskodik, mely a rendszeres használat mellett is hosszú távon biztosítja az eszköz stabilitását.

Nagyítós lámpa jellemzők:

LED-es megvilágítás
Nagyító lencse átmérő: 12cm O
Nagyító képesség: 3 dioptria
Asztallapra és állványra szerelhető kivitel (a csomagolás asztali konzolt tartalmaz)
Műanyag lencsevédő fedél
Belső hidraulikus lámpakar
Teljesítmény: 5W
Hálózati kábel hossz: 1,6 m
Szín: fehér
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek