Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Kombi ultrahang és Vio AE50812

Az AE50812 Kombi ultrahang/VIO készülék ideális társ a hatóanyag bevitelhez, bőrregenerációhoz és a tisztítás utáni fertőtlenítéshez. A készülék a 21. sz egyik legsokoldalúbb elektrokozmetikai és egy tradicionális kezelési módszert kombinál. Míg ultrahangos moduljával vízben és zsírban oldódó hatóanyagokat juttathatunk a bőrbe, addig VIO modulja a bőr fertőtlenítésében, a pórusok tisztításában és a faggyúmirigyek működésének optimalizálásában tud segíteni.
Nincs raktáron
99 999 Ft
Egységár: 99 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
1 000 Ft
Részletek
Az AE50812 Kombi ultrahang és VIO gép ideális társ a hatóanyag bevitelhez, bőrregenerációhoz és a tisztítás utáni fertőtlenítéshez. A készülék a 21. sz egyik legsokoldalúbb elektrokozmetikai és egy tradicionális kezelési módszert kombinál. Az ultrahangos modul lehetőséget ad a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok bőrbe juttatására. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. A kezelés közben fokozódik a vérátáramlás és ezáltal a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. A VIO modul ideális a bőr tisztítás utáni fertőtlenítéséhez, pórusösszehúzáshoz, a helyi mikrocirkuláció fokozásához és a faggyútermelés optimalizálásához. Az 50812 igazi kettő az egyben készülék! Egyetlen kozmetikából sem hiányozhat!

Ultrahangos és VIO készülék jellemzői:
VIO 4 elektródával
Gomba
Pont
Nyelv
Egyenes
2 ultrahangos kezelőfej

Maximális teljesítmény:
Arckezelő fej: 2,7W/cm2
szemkörnyék kezelő fej: 0,7W/cm2
Folyamatos és modulált üzemmód

Alkalmazási terület:
Hatóanyagbevitel
Ráncok mélységének csökkentése
Aknés hegek kezelése
Gyulladások mérséklése
A bőr tápanyag- és oxigénellátásának élénkítése

Csak professzionális vásárlók részére
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!