Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Berrywell - Professzionális hajápolás

BERRYWELL® több mint 120 ország, több mint 75 éves tapasztalat (1949-2024). A TITANIA® Fabrik GmbH németországi testápolási specialista . A BERRYWELL® márka 2006 óta a TITANIA® csoport része, és az exkluzív professzionális hajkozmetikumok teljes választékát kínálja.

A BERRYWELL® a legmagasabb minőséget „Made in Germany” jelenti, mivel minden egyes terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak. Minden recept intenzív piaci tanulmányokon alapul, és fodrászokkal szoros együttműködésben készült. Éppen ezért felhasználóbarát és pontosan a modern szalonok és vásárlóink igényeihez igazodnak.

Bizalom és megbízhatóság
BERRYWELL - a fodrászok társa és támogatja őket munkájukban. Szaktudás, teljesítmény és hitelesség határozza meg a tevékenységünket, hogy a fodrászokat céljaik és elképzeléseik megvalósításában a legteljesebb mértékben támogatni tudjuk.

Családias és partneri
BERRYWELL - egy sikeres családi vállalkozásban gyökerezik, így a fodrászoknak a mindennapi helyzetekben is a segítségére vagyunk, és meghallgatjuk javaslataikat.

Kizárólagosság fodrász szalonok részére
BERRYWELL - egy kizárólagos márka fodrászok részére. Ezért fordítjuk a teljes figyelmünket a szalonok szükségleteire és igényeire.

Fókuszban a felhasználás
BERRYWELL - a fodrászokkal szoros együttműködésben lett kifejlesztve. Receptúrák, alkalmazások, anyagfelviteli technikák és hatások tökéletes összhangja segíti a szalonok mindennapos munkáját.

Legjobb ár - minőség arány
BERRYWELL - összeköti a kitűnő teljesítményt a vonzó árral. Számunkra a szakmai fejlődés és a fodrász gazdasági sikere egyet jelent a mi sikerünkkel. Ezt értjük mi az igazi partneri kapcsolat alatt

Kiemelt márkáink: BERRYWELL®

TOP3 kiemelt Berrywell termékünk:
Berrywell keratin sampon 251 ml
Berrywell Style hővédő lotion hajápoló spray 251 ml
Berrywell hajfesték 1.0 60 ml