Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

K18 Peptide™K18: Minőség, ami magáért beszél. A K18Peptide™ egyedülálló, szabadalmaztatott formula, amely helyreállítja a hajat és visszaadja eredeti állapotát: mely egészséges és megfiatalodott!  A K18Peptide™ egy 2 lépésből álló, szabadalmaztatott bioaktív kezelés, amely molekuláris szinten működik, előkészíti, védi és helyreállítja a hajat a szalonban zajló kémiai folyamatok során – így a haj néhány perc alatt visszanyeri fiatalságát és egészségét.

TOP3 kiemelt XXXXX termékünk:
K18 Leave-In Molecular Repair Hajpakolás 50ml
K18 Professional Molecular Repair Hajpakolás 150 ml
K18 Hajmegújító Spray 150 ml (Molecular Repair Hair Mist)

Kiemelt márkánk: K18Peptide™

K18 termékkörök: Hajpakolás | Sampon | Hajregeneráló olaj | Hajmegújító Spray


A haja olyan, mint új! A K18Peptides™ aminosavakat szállít a hajba, amely helyreállítja, és újra összekapcsolja a megsemmisült keratinláncot, így a haj láthatóan helyreáll mindössze 4 perc alatt. Közvetlenül a szalonban végzett vegyi eljárások után használhatók a szolgáltatással fellépő károk kijavítására, de akár otthon is, hogy az eredmény minél tovább megmaradjon. Bármilyen típusú haj erősebbé, bársonyosabbá és rugalmasabbá válik.

1. Mi az a K18?
A K18 egy forradalmi hajkezelő termékcsalád, amely a Peptide Bond Complex nevű egyedülálló technológián alapul. Ez a technológia képes helyreállítani a hajban található aminosavkötéseket, amelyek a haj szerkezetének alapját képezik. A K18 termékek használatával a haj erősebbé, rugalmasabbá és fényesebbé válik.

2. Milyen hajtípusra alkalmas a K18?
A K18 termékek minden hajtípusra alkalmasak, beleértve a sérült, száraz, töredezett, göndör, hullámos és egyenes hajat is.

3. Hogyan kell használni a K18 termékeket?
A K18 termékek könnyen használhatók otthon is. A hajat meg kell mosni samponnal, majd törölközővel megszárítani. Ezután vigyen fel egy kis mennyiségű K18 terméket a hajra, és egyenletesen oszlassa el. Hagyja a terméket 4 percig hatni, majd alaposan öblítse le.

4. Mennyire gyakran kell használni a K18 termékeket?
A K18 termékeket általában hetente egyszer kell használni a legjobb eredmények elérése érdekében. Azonban a terméket szükség szerint gyakrabban is használhatja.

5. Mennyi ideig tart a K18 hatása?
A K18 hatása hosszantartó. A haj erősebbé, rugalmasabbá és fényesebbé válik a termék használatával.

Fontos megjegyezni, hogy az egyéni eredmények eltérőek lehetnek, és az egyes termékek pontos használata eltérhet a fentebb jelezett módszertől.