Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Szűrés
Hajszínváltoztatók
Ár (Ft)
999 Ft - 11 359 Ft
Termék státusza

Hajszínváltoztatók

A Schwarzkopf Professional tevékenységünk szívéhez legközelebb már több, mint egy évszázada a hajfestékek állnak.

Professzionális márkáink átfogó kínálatával inspiráló festékeket, szolgáltatásokat, valamint marketing és promóciós anyagokat biztosítunk partnereink számára, üzletük fejlesztése és támogatása céljából. Teljes körű oktatások - az elméletitől a digitális szemináriumokig - továbbá referencia fodrászeszközök segítségével biztosítjuk partnereink számára azt a tudást és azon képességeket, melyekkel kitűnhetnek a tömegből.

A rendszeresen megjelenő Essential Looks Kollekció által nyíltan elköteleztük magunkat, hogy a továbbiakban is a divat élvonalában maradunk, valamint biztosítjuk szalonjaink naprakészségét az aktuális trendek terén.

Immár több mint 50 éve az Igora élteti partnereink kreativitását, ezzel egyre magasabbra téve a mércéket a hajszínváltoztatás piacán. Üdvözlünk a valódi színek világában! Az Igora kimagasló teljesítménnyel támogatja elkötelezett partnereit. Premium kategóriás termékei révén, 100%-os teljesítményt biztosít, a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is.


13termék 113

Igora Expert színezőhab 100 ml

Raktáron
Márka:
Schwarzkopf
Hajszínváltoztatók:
Hajszínező hab
4 204 Ft
Egységár: 42 Ft/ml