Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Carin

A Carin Haircosmetics 1958 óta stabil értéket képvisel Belgiumban és külföldön. 

A CARIN márka 2007-es indulásáról Magyarországon elmondható, hogy „jókor, jó helyen”. Éppen ebben az időben indult el a nagyobb multi-cégek forgalmazói tevékenységének átalakítása a külföldi anyacégek nyomására, amely magában foglalta többek között azt, hogy a nagynevű márkák már csak a nagyobb forgalmú szalonokra koncentráltak, a kisebb vásárlóikra pedig kevésbé. Mivel ez a változás egyaránt érintette a fodrászcikk kereskedőket is, néhány kereskedő, mint befektetők forgalmazni kezdték a CARIN márkát, amely gyorsan népszerű termékké vált számos fodrászatban.

  A márka erősségei, mint pl. a megfizethető ár, a megbízható minőség, a korrekt kereskedői háttér, a stabil márkaképviselet azóta is sok fodrásznak megnyerte a tetszését. Jó néhányan már a kezdetektől CARIN termékekkel dolgoznak, ami a legjobban bizonyítja, hogy hosszú távon lehet is,- és érdemes is ehhez a márkához hűségesnek lenni.

   Természetesen a szépségiparban a fejlődés soha nem áll le. A CARIN gyártói laboratóriumában ma is, és holnap is szorgos munka folyik, hogy még jobb hatóanyagokkal, még korszerűbb összetételben, még inkább a XXI. század igényeinek megfelelő termékeket fejlesszenek ki. Ugyanakkor a CARIN megmarad annak, ami mindig is volt: egy tradicionális márkának, amely két lábbal jár a földön, amelynek minden termékéről könnyen el tudod dönteni, hogy mire való, és bármelyiket veszed a kezedbe, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni.