Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie

MINDEN A CSALÁDI PATIKÁBAN KEZDŐDÖTT…

A Solanie története 1936-ban kezdődött amikor Pitó Mihály gyógyszerész és patikus a gyógyítás mellett, a test szépítését és a lélek ápolását választotta hivatásává. Baja legszebb patikája nyitott ajtókkal várta nem csak a gyógyulni, hanem a szépülni vágyókat is.

A SZAKMAI ALAPOSSÁGGAL MEGTERVEZETT RECEPT KOMPOZÍCIÓK

A Solanie termékek lelkét a régi gyógyszerészeti hagyományokra visszavezethető receptúrák és az azokkal átörökített szakmai alaposság adják, melyek célja a hatékony és tudatos bőrápolás. Az igazolt hatást biztosító hatóanyag-mennyiségek, valamint hatóanyagok szinergens kombinációi mindig a legoptimálisabb hatást biztosítják és válnak hatékony egésszé minden Solanie termékben.

A Solanie megbízható megoldásokat kínál különböző bőrproblémák megoldásához is.

SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS, TERMÉKBIZTONSÁG

A Solanie termékek fejlesztése során állatkísérleteket nem végez. A termékek egy jelentős része Vegán. Minden Solanie termék a kötelező termékbiztonsági tesztek mellett a felhasználók szigorú és alapos tesztjén esik át, hogy hatékony és optimális összetevő-mátrix születhessen meg.

A Solanie termékek gyártása ISO 22716 GMP, Good Manufacturing Practice (Jó Gyártási Gyakorlat) minőségbiztosítási rendszer szerint zajlik.