Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Stella

1952-ben alapították meg.

Átfogja a fodrász-kozmetikai professzionális és otthoni szépségápolás teljes vertikumát a minőségi, széleskörű árukínálattal, 80%-ban saját márkás és fejlesztésű termék szortimenttel.

Termékeit többségében a legkorszerűbb, természetes összetevőkből, nemzetközileg szabadalmazott, és ECOCERT minősítésű, természetes összetevőkből, hatóanyagokból állítja elő. Ilyenek: a PhytoCellTech TM, Mallus Domestica, Youth Active/ Alma őssejt kozmetikumai. A minerál alapú mikropigmentes protein, karitévaj és egzotikus gyümölcskivonatokat, olajakat tartalmazó, ammónia -szegény hajfestékei, a STELLA VitaColor Lux és az ammónia mentes Subrina Professional Premium, a SLES FREE (sodium Laureth, szulfate mentes), a koffeines VitaLine mandula, marokkói és argánolaj, keratin tartalmú samponjai, balzsamjai, a THIOGLIKOL mentes dauervíz szettek, amelyek úgy a fejbőr mind a haj egészséges védelmét és ápolását biztosítják.