Argan Sublime Elixír 100ml
Argan Sublime Elixír 100ml
4 290 Ft

Argan Sublime Elixír 100ml

Argan Sublime Hajregeneráló elixír 100ml
Fenséges, többfunkciós értékes argán olaj regeneráló elixír, intenzív egzotikus illattal a csábító, selymes és ragyogóan fényes hajért.
Raktáron
4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
43 Ft
Részletek
Ideális minden hajtípusra és hajhosszra. Rendkívüli módon táplálja, regeneráljaés egyben védi is a hajat. Gyorsan felszívódik a hajszálakba, anélkül, hogy zsírossá tenné azokat.

Extra táplálást, hidratálást és lágyságot kölcsönöz a száraz, törékeny hajnak
A roncsolt hajat megerősíti, revitalizálja
Különleges rugalmasságot és fényt kölcsönöz a hajnak
A nehezen kezelhető hajat megszelidíti, könnyen fésülhetővé teszi
Luxus regeneráló kezelés a szalonokban és otthon:
Hajmosás előtt: - Kiváló az extra lágyságot és táplálást igénylő hajhoz.Fésülje át a hajat. Dörzsöljön szét tenyerén 3 pumpálásnyi terméket, majd oszlassa el a haj hosszán és a hajvégeken, ezt követően hagyjahatni pár percig. A hatóidő leteltét követően kevés meleg vízzel maszírozza át a hajat, majd mossa meg samponnal a megszokott módon.

Hajszárítás előtt: - Ideális hajsimításhoz, könnyen fésülhetőséghez, hajformázáshoz. Dörzsöljön szét tenyerén 2 pumpálásnyi terméket,majd oszlassa el a haj hosszán és a hajvégeken. Ezt követően szárítsa, formázza a frizurát.

Hajszárítás után: - ragyogóvá, csillogóvá varázsolja a hajat és segít ápolni a töredezett hajvégeket. Dörzsöljön szét tenyerén 1 - 2 pumpálásnyi terméket, majd oszlassa el a haj hosszán és a hajvégeken.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!