Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Blog

Biztonságos fizetés a Barionnal

Fontos információ!
2023. szeptember 5-től az internetes bankkártyás fizetéskor egy új Fizetési módot vezettünk be az Önök kényelme és biztonsága érdekében. Ez a BARION fizetési mód.
Szeretnénk megosztani néhány információt erről a fizetési módról.

A hajápolás fontos része az egészséges és szép megjelenésnek. Ha szeretnéd megvédeni a hajadat a káros külső hatásoktól, és erősíteni a szerkezetét, akkor érdemes kipróbálnod a Berrywell Keratin Samponot. Ebben a blogcikkben bemutatjuk, hogy miért olyan hatékony ez a termék, és hogyan használd a legjobb eredmény érdekében.

Megkaptuk az árúkereső.hu oldaltól a "megbízható Bolt" minősítést a 2022. év minden napjára.

A fodrasznegyker.hu oldalon ma egy különleges terméket szeretnénk bemutatni, amely sokak számára lehet érdekes és izgalmas választás: a Directions hajszínező.

Szeretnénk, ha hajvágógépünk sokáig megbízhatóan működne. 

Mit tehetünk ennek érdekében?

Mindenki arra vágyik, hogy 
gyönyörű frizurája legyen.

Sok eszköz és gép kapható,
amik segítenek ebben.

Mostani cikkünkben a hajgöndörítéshez
használt eszközöket fogjuk áttekinteni.

"A haj a nő éke" ezért fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk a hajunkra festés, dauerolás, simítás alkalmával.

Miért kell odafigyelni a hajunkra a nyári melegben, amikor pihenünk?

Gyors és kíméletes hajformázás a gőz erejét kihasználó innovatív technológia segítségével.

A gőzzel működő hajformázó készülékek az elmúlt években robbanásszerűen terjedtek el a hajápolási piacokon. Az egyik legnépszerűbb termék a L'Oréal Steampod 3 és Steampod 4. Azonban sokan nem tudják, mi a különbség a két Steampod készülék között.
Az új generációs Steampod 4 elképesztő technológiai innovációkra épül amely a Steampod 3 készülék tovább fejlesztett verziója.

Összességében mindkét Steampod rendkívül praktikus, de különböző felhasználói igényekre terveztek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy előre megvizsgálja, melyik Steampod felel meg leginkább az Ön kívánalmainak.