Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

BCN Kötöszövet erősítő mezoterápiás ampullapár (BC108014)

Bármely bőr megjelenésén, akár éveket képes fiatalítani mezoterápiás Organikus szilicium és C-vitamin ampulla párosításunk. A bőr feszességéért felelős kollagén rostok képzéséhez nélkülözhetetlen C-vitamin és a hatásmechanizmusát erősítő bioaktív szilicium és DMAE az egyik legideálisabb párosítás, hogy a bőr egészséges kötőszöveti állományát fenntartsuk, rugalmasítsuk.
Nincs raktáron
2 299 Ft
Egységár: 2 299 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
23 Ft
Részletek
Bármely bőr megjelenésén, akár éveket képes fiatalítani mezoterápiás Organikus szilicium és C-vitamin ampulla párosításunk. A bőr feszességéért felelős kollagén rostok képzéséhez nélkülözhetetlen C-vitamin és a hatásmechanizmusát erősítő bioaktív szilicium és DMAE az egyik legideálisabb párosítás, hogy a bőr egészséges kötőszöveti állományát fenntartsuk, rugalmasítsuk. Alkalmazásukkal gátolhatjuk a bőr sejtjeire káros szabadgyökök képződését, ugyanakkor a sejtmebránok épségének fenntartásával elősegíthetjük a bőr regenerációs képességének fenntartását.

Főbb hatások:
- Antioxidáns hatás
- Sejtkommunikáció javítás
- Kollagén szintézis fokozása

Tűs (mezopen, dermaroller) és tűnélküli mezoterápiás kezelésekhez, valamint elektrokozmetikai eszközökhöz is használható.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!