Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Berrywell Szőkítőpor 400g Fehér

Akár 7 árnyalat világosítására is alkalmas.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.16
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.16
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
30 Ft
Részletek
A BERRYWELL szőkítőpor igényesen szőkít, mely már a szőkítés folyamata alatt ápolásról gondoskodik a selyem protein és a B5 vitamin által. Tiszta és ragyogó szín a hajtövektől egészen a hajvégekig.
A szőkítő hatás a lehető legvilágosabb fokozatig terjed, akár 7 színárnyalat felvilágosító hatással.

Használati útmutató:
Az elérni kívánt színfokozattól és konzisztenciától függően keverje a BERRYWELL szőkítőport a BERRYWELL special-lotion előhívóval ( 1.9%, 3%, 4% ) vagy a BERRYWELL Creme Oxid-dal( 6%, 9%, 12%) egyenletes, krémes masszává. Ne használjon se a keverés, se a festés alkalmával fémeszközt. Amennyiben a festék érintkezik a fejbőrrel, legfeljebb 6%-os Creme Oxyd-ot használjon.
Alkalmazás:
Vigye fel egyenletesen az előbb említett módon elkészített szőkítő masszát a mosatlan hajra. A hatóidőt (10-45 perc) a haj állapota, és az elérni kívánt színárnyalat határozza meg. Egy kíméletes szőkítő folyamathoz egy hosszabb hatóidő ajánlott, - hőkezelés nélkül - maximum 45 perc.
Utókezelés: Az alkalmazás után gondosan öblítse ki a hajat langyos vízzel, és mossa meg BERRYWELL színvédő samponnal. A további ápolás és a csillogó hatás elérése érdekében ajánljuk a BERRYWELL hajöblítő balzsamot, illetve a BERRYWELL színvédő kondícionálót.
Adatok
Hajszínváltoztatók
Szőkítőpor
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek