Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Carin C.E. Color Corrector 2x100 ml
Carin C.E. Color Corrector 2x100 ml
6 013 Ft

Carin C.E. Color Corrector 2x100 ml

Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.25
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.25
Raktáron
6 013 Ft
Egységár: 30 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
60 Ft
Részletek
Ezzel a termékkel könnyen ki lehet venni a felesleges (mesterséges) szín pigmenteket. Egy kétfázisú kímélő összetétel, amely nem bántja a természetes pigmenteket, ezáltal is kíméli a hajat. A Color Corrector lekicsinyíti a mesterséges pigmenteket anélkül, hogy hatással lenne a természetes pigmentekre. Használhatjuk részlegesen vagy az egész festés kijavítására.
2 komponensből áll A és B.

Keverési aránya 1+1.

Alkalmazása: Az 1+1 keveréket hordjuk fel a hajra, alaposan masszírozzuk bele, majd 20 perc hatóidőt kivárunk. Ezt követően 3-szor kell a hajat megmosni Intensiv Cleaner samponnal. Ezt követően a Stabilizáló sampon, majd a pH kondicionáló alkalmazása kötelező. A termékre jellemző módon minél sötétebb árnyalatból indulunk ki, (pl. feketére festett hajból szeretnénk az eredetihez hasonló barna árnyaltot visszaállítani), a kapott hajszín mindig kisé vöröses, rezes árnyalatú lesz. Ha még világosabb színt szeretnénk, akkor kell használni a Developer Cream: 2%-t. Ez az anyag további 1-2 árnyalat világosítását képes elérni illetve ez stabilizálja az összezsugorított mesterséges szín pigmenteket.
Ekkor 25 perc hatóidő után kell leöblíteni stabilizáló samponnal, majd itt is használni kell a pH kondicionálót.
Amit mindig szem előtt kell tartani, hogy a termék CSAK összezsugorítja a mesterséges szín pigmenteket nem tünteti el végérvényesen. Ha szeretnénk a hajat átfesteni, a javaslatunk az, hogy a Color Corrector használata utáni festést mindig a 7-es árnyalattól világosabb színek valamelyikével végezzük el, mert ellenkező esetben a kiinduló színhez közeli árnyalatra sötétedhet vissza. Ezeket a festéseket célszerű valamelyik arany (.3) vagy bézs árnyalattal (.32) elvégezni.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!