HD wave defining fluid 150ml göndörítő emulzió
HD wave defining fluid 150ml göndörítő emulzió
2 480 Ft

HD wave defining fluid 150ml göndörítő emulzió

Raktáron
2 480 Ft
Egységár: 17 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
25 Ft
Részletek
Az exkluzív szalonok igényes fodrászainak és igényes vendégeinek

A speciális ápolást a természetes, aktív, kiváló minőségű hatóanyagok (B5 pro-vitamin, C- és E-vitamin, panthenol, hidralizált növényi proteinek, UV szűrő) és az innovatív technológiai megoldások együttese biztosítja. Minőségi hajápolás és határtalan kreatív hajformázás egyben. Különösen finom textúra, szuper könnyű hajformázás, könnyed, légies illat és tápláló komponensek egyedülálló kombinációja garantálja a tökéletesen hidratált, lágy esésű, egészségesen csillogó frizura élményét.

HD – hajgöndörítő emulzió
Határozott fürtök, loknik, hullámok kialakításához, hajtömeg megemeléséhez, extra hajfény hatással. Ideális hővel történő formázáshoz. A hajgöndörítő emulzió ápolja is a hajat, erősíti, hidratálja és egyensúlyba hozza a hajszálakat, amelyek selymesek és fényesek lesznek.

Hogyan készíthet legegyszerűbben, nagyon gyorsan tartós hullámos, vagy göndör frizurát? Vigye fel a krémet egyenletesen a nedves hajra! Válassz le tincseket, egyszerűen csavarva sodorja meg a tincseket, diffúzoros hajszárítóval szárítsa meg a hajat!

Használati javaslat: Nedves hajon egyenletesen oszlassa el, majd diffuser segítségével szárítsa készre a hajat.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!