Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Keune

A KEUNE HAIRKOSMETIC NAGY JÖVŐ ELŐTT ÁLL
A fodrászok világszerte egyre magasabb színvonalat igényelnek.  A KEUNE HAIRCOSMETICS a kizárólag magas színvonalú termékek gyártásának köszönheti, hogy a világ élvonalában tudott maradni 85 éven át.


Jelenleg a KEUNE gyorsabban nő, mint valaha bármikor, és ma már 60 országban van jelen. A fordrászat világában a KEUNE egyike azon kevés független családi vállalkozásoknak, melyek kizárólagosan a professzionális fodrászok számára gyártanak termékeket.


A KEUNE nem hagyja, hogy üzleti megfontolások diktáljanak a termékek hatóanyagainak kiválasztásakor. George Keune Úr arról nevezetes, hogy ő hozza a piacra a legizgalmasabb és, leginnovatívabb hajtechnikákat. Az innovatív termékekben a garantáltan magas minőség ötvöződik az exkluzív, és elegáns dizájnnal. A termékek fejlesztése a világ egyik legkiemelkedőbb hajkozmetikai laboratóriumában történik. 

Kinálatukban szerepel a hajfesték, hajápolók, finis termékek, és olyan termékcsalád amely mentes az ammóniától és a paraffintól.