Elindult új online ügyintézési felületünk!

Szűrés
Kategória
Hajszínváltoztatók
Ár (Ft)
699 Ft - 7 169 Ft
Termék státusza

Hajfesték

Színek, határok nélkül. A gazdag, krémes formulának köszönhetően minden hajfesték, szőkítőpor, és színelőhívó tökéletes eredményt produkál, anélkül, hogy veszélyeztetné a haj épségét. A csak ezekben a termékekben alkalmazott selyemprotein-változat védelmet nyújt a fejbőr számára, és segít kihozni a varázslatos színeredményt.

A TINTA COLOR a hajfestésben határtalan színpalettát nyújt. A kreatív szakemberek számára akár a tradícionális-, akár a legújabb festési technikák korlátlan lehetőségét adja. A Tinta Color fenségesen kondícionálja a hajat, miközben azt gyönyörű fénnyel látja el. A színárnyalatok skálája a természetes tónusoktól a mély vörösön át a csillogó szőkéig tart.

A Tinta Color hajfesték, egy könnyen elegyedő, könnyen felhordható, kellemes illatú emulzió. A Keune Tinta Color a hajfestés csúcsát jelenti. A Tripla Szín Védelem technológiában a Solamer és az UV Protector a fokozott színhűségről, és a maximális ápolásról gondoskodik, míg a Silk Protein a hajnak csillogást, és selymes lágyságot kölcsönöz


12termék112