Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Loréal Efassor - festett hajszín eltávolító por 12*28g/dob.

Az Efassor egy fantasztikus eszköz, amely lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy kiiktassák a hajból a nem kívánt tükröződő árnyalatokat (radírozás technika), vagy eltávolítsák a haj színét (tisztítás technika). Radírozás technika Előkészítés: 1 tasak Efassor + 60 ml forró víz (kb.40°C) Hatóidő: 5-20 perc A hatóidő alatt folyamatosan masszírozzuk Tisztítás technika (színeltávolítás) Előkészítés: 1 tasak Efassor + 75 ml krémoxydant (6% vagy 9% erősségű) Hatóidő: 5-50 perc az elérni kívánt szőkítési alap függvényében A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizni kell az eredményt Csak szakipari használatra szánt, szakképzett fodrászok által használható termék.
Nincs raktáron
RRP: 20 066 Ft 
17 658 Ft
Egységár: 53 Ft/g
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
88 Ft
Részletek
Az Efassor egy fantasztikus eszköz, amely lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy kiiktassák a hajból a nem kívánt tükröződő árnyalatokat (radírozás technika), vagy eltávolítsák a haj színét (tisztítás technika).

Radírozás technika Előkészítés: 1 tasak Efassor + 60 ml forró víz (kb.40°C)
Hatóidő: 5-20 perc A hatóidő alatt folyamatosan masszírozzuk

Tisztítás technika (színeltávolítás) Előkészítés: 1 tasak Efassor + 75 ml krémoxydant (6% vagy 9% erősségű)
Hatóidő: 5-50 perc az elérni kívánt szőkítési alap függvényében A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizni kell az eredményt

Csak szakipari használatra szánt, szakképzett fodrászok által használható termék.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!