Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
RRP: 489 000 Ft 
333 000 Ft

Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)

Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
Jaguar TCC készülék ollóval (melegvágó olló)
A TCC melegolló Németországban gyártott, magas minőségű, elektronikusan fűtött élekkel vágja a hajat. Elektronikusan kontrollált, enyhén, kíméletesen fűtött és közvetlenül a hajra alkalmazza a hőt. Három beállítás választható: vékony, normál, vastag szálú haj.

Láthatóvá tesszük a különbségeket.
A CARECUT csodálatos módon megváltoztatja a hajvégeket. A kíméletes hőhatásra a hajvégek lezárulnak és majdnem olyan erősek lesznek a hajszálak végei, mint a hajtő. A CARECUT-nak köszönhetően a haj természetes módon erőssé és gyönyörűvé válik.

Garancia: 3év
Várható kiszállítás GLS futárral
2022.08.15
Raktáron
RRP: 489 000 Ft 
333 000 Ft
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
1 665 Ft
Részletek
Vágás és ápolás egyben
Új vágási módszer az érezhetően egészségesebb hosszú hajért, egészen a hajvégekig. Az állandó „frissen a fodrásztól” érzést váltja ki.

Hosszú haj, töredezett végek nélkül. Egészséges, erős, ragyogó, érzéki haj egészen a hajvégekig. Gyönyörű, ápolt megjelenés, mintha csak most hagytad volna el a szalont. A CareCut egy innovatív, professzionális hajvágási rendszer, ami egy enyhe, kíméletes hő-alkalmazás technikáján alapszik, mely vágás közben lezárja a hajvégeket. Ez azt jelenti, hogy a természetes hidratáló és ápoló összetevőket bezárja a hajba. Ez mind kívülről, mind belülről megerősíti és aktívan védi a környezeti hatásoktól és kiszáradástól. Mindez segít a haj minőségének hosszan tartó javításában és a haj növekedésben.

Innovatív vágási rendszer, mely kizárólag a CareCut technológiát használó fodrászoknál érhető el.
Olyan új, forradalmi hajvágási technológia, ami során a hajat elektromosan fűtött ollókkal vágják. Nem csupán rendkívül kíméletes a hajhoz, de ahogy a név is jelzi, vág és ápol is egyben.

A tradicionális ollókkal ellentétben, a vágás pillanatában azonnal le is zárja a hajvégeket és ennek köszönhetően a hidratáló és ápoló összetevők a hajban maradnak. Ilyen módon a haj megerősödik és tartósan védett marad a kiszáradástól. A lezárt felszín biztosítja a szép, egyenletes hajszerkezetet, mely további volument kölcsönöz a hajnak. A lezárás azt is biztosítja, hogy a haj megtartja mind a természetes ragyogását, mind a színintenzitást.

A töredezett és fakó haj már a múlté. A profi szakemberek rendszeres hajvágást javasolnak a CareCut egyedi technológiájával, az állandóan szép, ragyogó haj elérése érdekében, az egészséges hajvégekért és a nagyobb volumenért.


A hosszú haj esetében a legnagyobb kihívás az ápolt megjelenés elérése.
Ez elég stresszes lehet, mivel aki hosszú hajat szeretne, az esetek többségében egy centit sem szeretne vágatni a hajából, azonban minél hosszabb a haj, annál jobban ki van téve a káros elemeknek.
A környezeti behatások, mint például a légszennyezés, a hőváltozás, az UV-sugárzás és a kémiai kezelések, mint például a festés és a mechanikai érintkezések is károsíthatják a hajat, ilyen a hajvasalás és hajszárítás. Ezek következtében pedig a rostrétegek között elhelyezkedő hidratáló és ápoló anyagok apránként kiszáradnak. Az eredmény pedig látható és érezhető, a haj veszít fényéből és volumenéből, csökken az ellenálló képessége. A hajvégek vékonnyá, sérülékennyé, töredezetté válnak. Amikor ez megtörténik, sokan úgy döntenek, hogy vágatnak a hajukból, de a hosszú, selymes hajról való álomnak nem kell itt véget érnie.

A hosszan tartó „frissen a szalonból” érzés.

A kondicionálókhoz és maszkokhoz hasonlóan a CareCut is biztosítja a ragyogást, javítja az ellenálló képességet és növeli a rugalmasságot. Bármilyen kémiai kezelés nélkül, kíméletesen és környezetbarát módon javít a haj állapotán, ráadásul hatása hosszan tartó.
A CareCut kifejezetten a hosszú hajra lett kifejlesztve, illetve a hajnövesztés elősegítésére. Ez egy wellness kezelés a hajnak.

A töredezett, seprűs hajvégek már a múlté, a haj egészséges és erős. A CareCut határozottan a leghatékonyabb módszer a haj megerősítésére és megóvására, melynek köszönhetően valóra válthatjuk a hosszú haj álmát.A HAJVÉGEK LEZÁRÁSA
A természetes hidratáló és ápoló összetevők a hajban maradnak. A hajkéreg nem szárad ki, a környezeti hatások többé nem tudnak ártani a hajnak. Festett és kémiailag kezelt hajra is alkalmazható

A TÖREDEZETT VÉGEK ÉS A RONCSOLÓDÁS MEGELŐZÉSE
Megelőzi a hosszú hajhoz kapcsolódó elsődleges problémát, a kiszáradást. A lezárási folyamat véglegesen megakadályozza a hajvég elvékonyodását és a töredezést is jelentősen csökkenti. A hajvég sima és erős lesz.

A HOSSZÚ HAJ NÖVESZTÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSE
A hajvégek lezárása megakadályozza a törékenységet és hajtöredezést. Ez segíti a haj gyorsabb növekedését és egészségesebbé válik. A vendég heteken át tapasztalhatja a frissen vágott haj érzetét.

A KEZELÉSE UGYANOLYAN, MINT BÁRMELY MÁS OLLÓÉ
Mindenféle hajvágásra alkalmazható, legyen szó pontvágásról, graduating vágásról, ritkításról, stb. A TCC egy professzionális olló, tökéletes minden technikához és könnyű használni. Olyan, mint bármely másik olló, nem szükséges semmilyen különleges tudás. Ergonomikusan kiegyensúlyozott, az olló kényelmes érzést biztosít használat közben.
3év garancia

Adatok
Tipusa
Ollók
Súly
63g
Hőmérséklet fokozatok
3
Amennyiben nem találja a megfelelő hajvágó ollót
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek