Remington CB8338 Hajkefe

Remington CB8338 Hajkefe
Remington CB8338 Hajkefe
Remington CB8338 Hajkefe
Remington CB8338 Hajkefe
Remington CB8338 Hajkefe
Remington CB8338 Hajkefe
Nagyobb volumenű, laza hullámok, loknik elkészítéséhez ideális megoldás
Nincs raktáron
17 995 Ft
Egységár: 17 995 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
180 Ft
Részletek
A dúsan ruganyos, texturált haj kifejezetten csábító és a szezon legforróbb fazonja. A kifutót megfigyelve láthatjuk hogy a divattervezők a ruganyos lófarkaktól, dús, egyenes frizuráktól, kócos hullámoktól és kacér tincsektől kezdve számos textúrával játszadoznak - melyek mindegyikének megjelenése mesésen egészséges és tip-top kondíciójú. Van megoldásunk: megérkezett a Keratin Protect fűtött hajformázó, és segít neked az egészséges megjelenésű dús haj és fürtök könnyűszerrel történő kialakításában!

A tervezésének köszönhetően különösen gyengéd a fürtjeidhez, az összes hajtípus esetében tökéletesen használható, a 38 mm-es kerámia bevonatos fűtött henger keratinnal és mandula olajjal van impregnálva, ami a frizura készítése közben a hajadba bejutva hibátlanul dús eredményt garantál. Az innovatív kevert sörték gyönyörű, polírozott hajvégeket eredményeznek, így bármikor tökéletes fürtöket és ruganyos hajat tudsz kreálni.

Ez a divatos sötétszürke és rózsaarany trendi eszköz max. 180°C-ig és 5 hőmérséklet beállítás közötti választást lehetővé tevő digitális hőmérséklet kijelzővel van ellátva. Felfűtési ideje csupán 30 másodperces, a hőmérsékletet a saját egyéni hajtípusodnak megfelelően tudod beállítani, így tökéletesen az ellenőrzésed alatt tudod tartani a fürtök, tincsek vagy dús frizura kialakítását. Erő. Stílus. Forma.

Kócos hullámok készítéséhez nagyobb tincsekkel dolgozz, és frissítsd fel a haj textúráját a Keratin Protect fűtött hajformázó segítségével. Mialatt végigcsúsztatod a hajon a sörtéket csavard különböző irányokba a hajvégeket, majd a kefézés közben fordítsd ki a végeket, majd végül kézzel és kevés hajfixáló spray-vel dúsítsd tovább és lazítsd fel a frizurát.TermékjellemzőkÚjgenerációs kerámia bevonat keratin és mandula olajos kondicionálással
Nagyobb volumenű, laza hullámok, loknik elkészítéséhez ideális megoldás
38 mm átmérőjű hajsütővas, hajformázó sörtékkel
Digitális kijelző
5 különböző hőmérséklet beállítási lehetőség (max. 180 °C)
Félperces, gyors felmelegedés
Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
3 méteres, körbeforgó vezeték

Adatok
Tipusa
Hajformázó
Hőmérséklet fokozatok
5
+1év garancia Remington termékekere
Amennyiben nem találja a megfelelő hajgöndörítő gépet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek