Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Szűrés
Haj és fejbőr típus
Kategória
Ár (Ft)
3 966 Ft - 11 143 Ft
Termék státusza

So Vegan hajápoló

Prémium minőség!

A Carin Haircosmetics egy prémium minőségű vegán hajápoló márkát fejlesztett ki, amely betartja ígéreteit. Minden egyes terméknél új hatóanyagokat fejlesztettünk, valamint Aloe Vera kivonatok után kutattunk a haj és fejbőr speciális problémáinak megoldására.

Büszkén mutatjuk be fodrászainknak és vásárlóiknak a „So Vegan” termékcsaládot!

 

Miért vegán?

A veganizmus egy olyan életmód, amely megpróbálja kizárni az élővilág kizsákmányolásának minden formáját, legyen szó élelmiszerről, ruházatról, kozmetikumokról vagy bármilyen más célról.

Mindenki számára köztudott, hogy az üzemi gazdálkodás világszerte jelentős mértékben hozzájárul a környezeti problémákhoz.

Tehát ha a vegán életmód segít megmenteni bolygónk egészségét, mi is úgy döntöttünk, hogy részt veszünk ebben egy vegán hajápoló termékcsalád kidolgozásával.

 

Állatvédő & Fenntartható!

A Carin Haircosmetics körültekintően választja meg a beszállítóit. Éppen ezért soha nem használunk állatokon tesztelt összetevőket.

Fenntartható, mert Európában gyártott, könnyen újrahasznosítható csomagolást használunk. Ugyanez vonatkozik a felhasznált alapanyagokra is, amelyek lehetőség szerint helyi beszerzésűek.

 

Aloe Vera

Az Aloe Vera hosszú évek óta bizonyítja pozitív tulajdonságait a hajápolásban. Ezért választottuk a „So Vegan” termékcsalád alapjául.

 

Az alapanyag:

A „So Vegan” termékekben található Aloe Vera a világ legnagyobb bio-tanúsítvánnyal rendelkező ültetvényéről származik. Ahol az Aloe Vera-t az „Aloe a Fenntartható Természetes Tiszta Környzetért” program keretében termesztik, a következő vezérelvekkel:

  • Vegyszer/gyomirtó mentes
  • Természetes trágyázás
  • GMO-mentes
  • Állatokon nem tesztelt

 

Előnyök:

  •  Az Aloe Vera megnyitja a fejbőr pórusait, lehetővé téve a vitaminok és tápanyagok felszívódását. Ez az egészséges fejbőr alapja.
  • Serkenti a fejbőr vérkeringését, aminek hatására a haj gyorsabban nő.
  • Az Aloe Vera kiváló hidratáló és nyugtató tulajdonsággal rendelkezik. Ezért pozitív hatással van a száraz és zsíros hajra is (viszketés- és korpásodásgátló hatás).

14termék 114