Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Digitális Ultrahangos kezelőgép AE50702

Az Alveola 50702 készüléke a 21. sz. legmodernebb hatóanyag-beviteli formáját az ultrahangot alkalmazza az ampullák, krémek és gélek bőrbe juttatásához. Használatával a bőrben található erek vérátáramlása fokozódik, ezáltal javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. A bőrbe juttatott hatóanyagok, így a célsejtekhez eljutva közvetlenül fejthetik ki hatásukat.
Nincs raktáron
46 999 Ft
Egységár: 46 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
470 Ft
Részletek
Az Alveola AE50702 ultrahangos készüléke a 21. sz. egyik legmodernebb hatóanyag-beviteli formáját az ultrahangot alkalmazza az ampullák, krémek és gélek bőrbe juttatásához. Használatával a bőrben található erek vérátáramlása fokozódik, ezáltal javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. A bőrbe juttatott hatóanyagok, így a célsejtekhez eljutva közvetlenül fejthetik ki hatásukat. Az AE50702 kis kezelőfejével az arc, míg nagyobb kezelőfejével a test bőrfelületén juttathatunk be hatóanyagot, illetve aknázhatjuk ki az ultrahang bőrre gyakorolt kedvező fiziológiai hatásait. A három választható modulációs lehetőség, valamint a kezelésekhez optimalizált teljesítmény tartomány pedig a legkritikusabbakat is megyőzi.

Ultrahangos gép jellemzői:

2 ultrahangos kezelőfej
Maximális teljesítmény:
testen: 2,7W/cm2
arcon: 0,7W/cm2
Digitális időzítő
Folyamatos és modulált üzemmód
Praktikus kis méret
Ultrahangos gép alkalmazási területe:

Hatóanyagbevitel
Ráncok mélységének csökkentése
Aknés hegek kezelése
Gyulladások csökkentése
Narancsbőr kezelés
Zsírmobilizálás
Adatok
Tipusa
Gép
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!