Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Arany maszk 250ml

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, energiaszegény, érett bőrök elixírje.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.29
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.29
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
90 Ft
Részletek
Főbb hatóanyagok:
24 karátos nanoszemcsés Arany, Akácvirágméz, Kaviár-extrakt, Centellakivonat, Panthenol, Allantoin, Kreatin.

Hatása, szerepe:
Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, energiaszegény, érett bőrök elixírje. Hatására a bőr turgora látványosan javul, a bőr teljesen kisimul, bársonyos lesz. A kisebb értágulatok csökkennek, enyhül a bőrpír. A akácvirágméz rendkívül gazdag cukrokban, nyomelemekben, aminosavakban és vitaminokban, magas vízmegkötő, tápláló, nyugtató hatású. Az indiai tigrisfű (Centella) bőrérzékenység-csökkentő, kollagénképző. A kaviárkivonat intenzíven tápláló, regeneráló. Késlelteti az öregedési folyamatokat, a finomabb ráncok oldódnak. Az energiadonor kreatin a panthenollal és allantoinnal együtt irritációgátló, epithelizáló, hidratáló és nyugtató. A maszk nanoszemcsés Arany-részecskéi felerősítik a komplex hatóanyagok hatását, katalizálják az élettani folyamatokat és serkentik a hidratáló, tápláló komponensek beépülését, hasznosulását. A termék allergén konzerválószereket (Parabének) nem tartalmaz.

Alkalmazása:
Készítményünk az exkluzív Aranykezelések fontos alkotóeleme.
1. Tápláló pakolásként a letisztított bőrre egyenletesen vigyük fel a maszkot. 10-15 perc hatóidő után a maradékot vizes kézzel masszírozzuk be
2. Ultrahangozható
3. Masszírozáshoz is kiváló.
4. Exkluzív arany kezelés:
A letisztított bőrre vigyünk fel néhány csepp arany- hyaluronsav szérumot és tegyük rá az arany maszkot. Ultrahangozás után a maradék vizes kézzel bemasszírozható. Arany éjszakai krémmel bevasalható. A hatás fokozható a bőrtípusnak megfelelő alga maszkkal vagy kaviár maszkkal. Intenzív hatása miatt alkalmazását nem ajánljuk közvetlenül dermabrázió, vagy erős fizikai peeling-kezelés után.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:24 kara'tos arany kolloid oldat,Aka'cvira'gme'z,Kavia'r e's Centella kivonat,Panthenol,Allantoin,Kreatin
Ajánlott bőrtípus:Érzékeny,Idősődő,Kombinált,Normál,Száraz
Funkció:Érfalerősítés,Feszesítés,Nyugtatás,Hidratálás
Összetétel:Parabénmentes,Állatokon nem tesztelt
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!