Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Mélytisztító arcradír 125ml

Mélytisztító arcradír 125ml
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.03
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.03
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
38 Ft
Részletek
Főbb hatóanyagok:
Aloe, ginkgo, allantoin, pantenol, szőlőmagolaj, tejsav, almasav, lipoaminosav, finom poliamid szemcsék.

Hatása, szerepe:
Kémiai (gyümölcssavak) és mechanikai peelinget egyesítő krémradír. Bőrsimító hatását növeli a pórusok mélyén tisztító különleges felületaktív anyag, a lipoaminosav. Használatával bársonyossá, hidratálttá válik az elhalt hámsejtektől megtisztított bőr, valamint tökéletesen előkészül a további hatóanyag felvételre. Az aloe, ginkgo, allantoin és pantenol nyugtató, regeneráló hatása kivédi az esetleges irritációt. A benne lévő szőlőmagolaj táplál és megakadályozza a bőr túlzott zsírvesztését. Válogatott hatóanyagai és az igen finom, 50 mikron nagyságú poliamid szemcséi alkalmassá teszik a radírt valamennyi bőrtípus kezelésére.

Alkalmazása:
A megtisztított, nedves bőrfelületre vigyük fel a megfelelő mennyiségű radírt, majd enyhe átdörzsölés után néhány percig várjunk, hogy a gyümölcssavak is kifejtsék hatásukat. Peeling kefe használatával fokozhatjuk a mechanikai hatást, de a készítményben lévő savak már önmagukban is finom hámoldást végeznek a bőrfelszínen. Vizes törlőkendővel vagy szivaccsal távolítsuk el a radír szemcséit, majd tonizáljuk a bőrt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:Aloe Vera lé,Ginkgo Biloba kivonat,Allantoin,Panthenol,Avokádóolaj,Tejsav,Lipoaminosav,Természetes eredetű cellulóz szemcsék
Ajánlott bőrtípus:Érzékeny,Idősődő,Kombinált,Minden bőrtípus,Normál,Száraz,Zsíros / Problémás
Funkció:Hámlasztás,Hidratálás
Összetétel:Parabénmentes,Ásványi olajmentes,Szilikon olajmentes,Színezékmentes,SLS mentes,Állatokon nem tesztelt,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!