Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Lady Stella Oliva Professional Ráncfeltöltő Lifting Krém Híaluronsavval 250 ml

Oliva Rejuvenációs ráncfeltöltő lifting krém - hyaluronsavval, UV szűrővel
Hatékony kezelési program az olíva erejével - Professzionális felhasználásra kozmetikai kezelésekhez.
Nincs raktáron
3 795 Ft
Egységár: 15 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
38 Ft
Részletek
Speciális arctisztító, arckezelő, bőrfiatalító, ráncfeltöltő kollekció értékes extra szűz mediterrán olívaolajjal, aktív fitokomplexekkel, hyaluronsavval és esszenciális hatóanyagokkal, mely a tökéletesen hidratált, életteli, egészségtől ragyogó arcbőr élményével ajándékozza meg vendégeit. Az olíva olaj nagyon sok természetes antioxidánst, A-, E-, D-vitamint és béta-karotint tartalmaz, emellett regeneráló, ránctalanító, öregedésgátló hatású, újítja a bőrt, növeli immunitását.

Egyedülállóan gazdag hyaluronsavban és természetes kivonatokban (ázsiai tigrisfű, varázsmogyoró, komló, citromfű, mezei zsurló, rozmaring, zsálya)
A hatóanyagok kiváló nedvességmegkötő tulajdonságainak köszönhetően segíti a ráncok feltöltődését, pótolja az életkor előrehaladtával kialakuló kollagén és elasztin veszteséget és a rostok hidratációját
Rendszeres használatával a bőr teltebbé, feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak, a bőrfiatalító hatás már az első kezelés után látványos
Mesterséges színezőanyagot és parabént nem tartalmaz


Használati javaslat: a kozmetikai kezelés végén, befejező műveletként vékony rétegben vigye fel az arcbőrre.

Kiszerelés: 250 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!