Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Golden Green Tini Derm 2 in 1 Arclemosó Arcradír 100  ml
Golden Green Tini Derm 2 in 1 Arclemosó Arcradír 100 ml
1 290 Ft

Golden Green Tini Derm 2 in 1 Arclemosó Arcradír 100 ml

TiniDERM Arclemosó & radír 2in 1 100ml - aloe - vera, kamilla és méz hatóanyagokkal
csökkenti a gyulladásokat, aloe - vera, kamilla és méz tartalmának köszönhetően nyugtatja, regenerálja a bőrt

A problémás bőr ápolása többé nem probléma! Hatékonyan kezeli a gyulladt,pattanásos bőrt.Rendszeres használata szabályozza a faggyútermelést,megakadályozza az újabb pattanások kialakulását,gyulladásgátló,fertőtlenítő hatású.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.26
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.26
Raktáron
1 290 Ft
Egységár: 13 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
13 Ft
Részletek
Pórusösszehúzó hatású,krémes arctisztító és kíméletes arcradír egyben, mely eltávolítja a sminket, a napi szennyeződéseket és a zsírt a bőrről. Értékes összetevőinek köszönhetően tisztítja az eltömődött pórusokat, csökkenti a gyulladásokat, aloe - vera, kamilla és méz tartalmának köszönhetően nyugtatja, regenerálja a bőrt. Pórusösszehúzó hatású, mandulaőrlemény tartalma kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket. Kellemesen hűsítő, frissítő érzést és egyenletes bőrfelszínt biztosít.

Zsíros, kevert és problémás bőrre ajánljuk

Használati javaslat: Reggel és este tisztítsa meg bőrét és pórusait a 2in1 arclemosóval. Kenje fel arcára, majd langyos vízzel körkörös mozdulatokkal masszírozza át, végül öblítse le. Tiniderm tonik és arckrém használata utána javasolt.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!