Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Kukui masszázskrém 250ml

Kukui masszázs krém 250ml
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.30
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.30
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
55 Ft
Részletek
Fobb hatóanyagok:
Kukui Nut olaj, Pálma olaj, Búzacsíra olaj, Shea vaj, Betain, Urea, Allantoin, Na, K, Ca, Mg, Zn szerves sói

Hatása, szerepe:
A kukui-mineral masszázskrém gazdag hatóanyagainak köszönhetően intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. A hawaii Kukui dió olaja magas telítetlen zsírsav tartalmú. Vitaminokban, fitoszterinekben gazdag, gyorsan és mélyen felszívódó gyulladáscsökkentő, bőrpuhító és hidratáló. Nem irritál, a gyulladások, égések és a bőrpír hatásos nyugtatója. Segíti a bőr természetes gyógyulási folyamatait. A hámszövetek normális működéséhez igen fontos ásványi anyagok, külső, a bőrön keresztüli bevitele eddig kevéssé alkalmazott módszere volt a professzionális kozmetikának. Termékünk ezen is segít, mert jól hasznosuló szerves sók formájában tartalmazza ezeket az elemeket, kisérőként a NMF-faktor fontos összetevőivel együtt (nátriumlaktát, urea, PCA, tejsav). Jól csúszik, könnyen és sokáig lehet vele masszírozni.

Alkalmazása:
Minden bőrtípusra, érzékeny és szeboreás bőrökre is alkalmazhatjuk. Az előzőleg megtisztított, előkészített bőrfelszínre vigyük fel a megfelelő mennyiségű, a testmelegtől sikamlóssá váló masszázskrémet és végezzünk arc-, nyak-, dekoltázsmasszázst. Igény szerint folyadékkal (ásványvíz, teafőzet, hidratáló tonik stb.) nedvesíthetjük - mely az ásványi anyagok bejutását is segíti - így a könnyed, hosszantartó és mélyreható masszázs biztosított.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:Kukui dio' olaj,Pa'lma-,Bu'zacsi'raolajok,Sheavaj,Betain,urea,Allantoin,Na,K,Ca,Mg,Zn szerves so'i
Ajánlott bőrtípus:Érzékeny,Idősődő,Kombinált,Minden bőrtípus,Normál,Száraz,Zsíros / Problémás
Funkció:Energetizálás,Feszesítés,Öregedésgátlás,Anyagcsere fokozás
Összetétel:Színezékmentes,Állatokon nem tesztelt,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!