Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Golden Green Csipkebogyó Szemránckrém retinollal 40 ml

Szeretne feszesebb, rugalmasabb, simább szemkörnyéket?
A CSIPKEBOGYÓ szemránckrém segít csökkenteni a szem alatti táskák és sötét karikák külsejét ,élénkebbnek mutatja a fáradtnak tűnő szemeket.
Nincs raktáron
RRP: 1 759 Ft 
1 636 Ft
Egységár: 41 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
8 Ft
Részletek
Golden GREEN CSIPKEBOGYÓ szemránckrém retinollal
Kiszerelés: 30ml

Természetes összetevők: A retinol az egyik legnagyszerűbb fegyver a ráncok elleni harcban,erősíti a kötőszöveteket,elősegíti a sejtgyarabodást így feszesebb rugalmasabb,simább szemkörnyéket eredményez. A csipkebogyó igazi C-vitamin bomba a bőr számára. Gazdag természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban. Fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését. Antioxidáns hatása révén megköti a szabadgyököket, védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. A csipkebogyó 10-szer több természetes C-vitamint tartalmaz, mint bármelyik másik citrus gyümölcs!

Parabén-, illat- és mesterséges színezék mentes.


Használati javaslat: A Lady Stella csipkebogyó arctejjel letisztított szemkörnyékre vigye fel a csipkebogyó szemránckrémet.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!