Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Lady Stella Mesovital Lift Active Szérum 30 ml

Meso Vital Lift Active Botox hatású ráncfeltöltő szérum érett bőrre
Kiszerelés: 30 ml

Argireline, ceramid hatóanyagokkal

Lady Stella MesoVital terméksor professzionális kozmetikum, ezeket a termékeket kizárólag regisztrált szakemberek részére értékesítjük! A vásárláshoz regisztrálnia kell magát!
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.30
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.30
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
49 Ft
Részletek
A kozmetikai kezelések csúcsát jelentő botox hatású ráncfeltöltő szérum. Különleges hatóanyaga az argireline gátolja a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét, a szem és száj körüli újabb ráncok megjelenését. A magas koncentrációjú ceramidnak köszönhetően, a bőr látványosan fiatalodik, bársonyossá válik. Mesterséges színezőanyagot és parabént nem tartalmaz.

Manuális kezeléshez és iontoforézis, ultrahang, bioszonikus masszázskészülékhez fejlesztett termék.

Mesterséges színezőanyagot és parabent nem tartalmaz.

Használati tanács: a bőrradírral és arctejjel letisztított bőrfelületen oszlasson el 3-4 csepp szérumot és gyengéden masszírozza be. Alkalmazása pakolások, maszkok alá megsokszorozza az eredményt!

Figyelmeztetés: ügyeljen az eszközök fertőtlenítésére vonatkozó szabályok betartására! Egy golyós adagolót és pipettát csak egy vendégre használjon!

Szigorúan tilos: a hatóanyagokat nyílt sebes bőrön alkalmazni, injekciós tűvel a bőr alá fecskendezni!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!