Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Lady Stella Mesovital Youth Active Alma Őssejt Aktiváló Szemránckrém 40 ml

Lady Stella Youth Active Bőrfiatalító szemránckrém
PhytoCellTec™ Malus Domestica alma őssejt *Q10*búzacsíraolaj*orbáncfű olaj*sheavaj

40ml

Lady Stella Argiline terméksor professzionális kozmetikum, ezeket a termékeket kizárólag regisztrált szakemberek részére értékesítjük! A vásárláshoz regisztrálnia kell magát!
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.30
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.30
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
55 Ft
Részletek
Kevesebb látható ránc!
Egy forradalmi sejtaktivizáló termék, mely hatékony a bőr látványos megfiatalításában, a szem körüli bőr öregedési folyamatainak lassításában, a szarkalábak elhalványításában, a ráncok mélységének csökkentésében. E-vitaminban és ásványi anyagban gazdag búzacsíraolajjal, öregedésgátló Q10 molekulával dúsított formulája nem engedi, hogy a múló idő nyomot hagyjon a szem környékén.

Egyedülálló, díjnyertes hatóanyag hozzáadásával készült kollekció: PhytoCellTech™ Malus Domestica, Európai kozmetikai innováció díjas hatóanyag, mely a legmagasabb hatásfokban juttatja a bőr mélyebb rétegeibe az almából kinyert őssejteket.

Paraffin-, parabenmentes, illatanyaga allergénmentes. Professzionális használatra vagy kezelések közötti otthoni használatra.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!