Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Hordozható ultrahangos készülék AE5000
Alveola Hordozható ultrahangos készülék AE5000
RRP: 32 999 Ft 
24 999 Ft

Alveola Hordozható ultrahangos készülék AE5000

Az Alveola AE5000 kézi ultrahangos gépe a változtatható moduláció és kiváló teljesítmény párosításával követel helyet az elektrokozmetikai készülékek kínálatában. Az arckezeléseknél alkalmazható 1W/cm2 teljesítmény közepes fejmérettel párosul, mely több mint elegendő a hatóanyagok bejuttatásához és a gyors szalonmunka elvégzéséhez. Választható modulációs értékei széleskörű felhasználást biztosítanak a hatóanyagbeviteltől a bőr feszesítéséig.
Raktáron
RRP: 32 999 Ft 
24 999 Ft
Egységár: 24 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
125 Ft
Részletek
Az ultrahangos eszközök manapság már gyakoribbak a kozmetikákban, mint az elektrokozmetika úttörőjének számító iontoforézis készülékek. Népszerűségüket széles körű alkalmazhatóságuknak köszönhetik. Használatukkal a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok is egyaránt bejuttathatóak a bőrbe a tápanyag transzport folyamatok optimalizálásával és a bőrfunkciók élénkítésével együtt.

Az Alveola AE5000 kézi ultrahangos készüléke a változtatható moduláció és kiváló teljesítmény párosításával követel helyet az elektrokozmetikai készülékek kínálatában. Az arckezeléseknél alkalmazható 1W/cm2 teljesítmény közepes fejmérettel párosul, mely több mint elegendő a hatóanyagok bejuttatásához és a gyors szalonmunka elvégzéséhez. Választható modulációs értékei széleskörű felhasználást biztosítanak a hatóanyagbeviteltől a bőr feszesítéséig.

Ultrahangos gép jellemzői:
Könnyű ergonómikus kezelőfej
1W/cm2 teljesítmény
Választható teljesítmény
Folyamatos és modulált üzemmódok
Vezetékes, hálózati használat

Ultrahangos gép alkalmazási területe:
Hatóanyagbevitel
Ráncok mélységének csökkentése
Aknés hegek kezelése
Gyulladások csökkentése
Narancsbőr kezelés
Zsírmobilizálás
Adatok
Tipusa
Gép
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!