Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Fekete szappan 125ml
Solanie Fekete szappan 125ml
3 299 Ft

Solanie Fekete szappan 125ml

A Solanie fekete szappan a pattanásos, aknés bőrök megmentője. Használatát zsíros, tisztátlan, szeborreás, viszketésre hajlamos bőr kezelés előtti tisztítására vagy otthoni mindennapos arctisztításra ajánljuk. Már egy használat után is hatékonyan a bőr olajos csillogását és mérsékli a problémás bőrökre jellemző irritációt.
Rendelhető
3 299 Ft
Egységár: 26 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
33 Ft
Részletek
A Solanie fekete szappan a pattanásos, aknés bőrök megmentője. Lúgos kémhatásának köszönhetően bőrpuhító hatású. Fő hatóanyaga az ichtiol jótékony hatással van a gyulladt, pattanásos, aknés, irritált bőrre, és segíti helyreállítani a faggyúmirigyek normál működését. A kellemes illatú, antibakteriális levendulaolaj szinergens hatásával segítheti a bőr nyugtatását és mindennapos tisztítását. Nem szárít, használata után a bőr hidratált, puha marad, így érzékeny bőrre is alkalmazható.

Miért jó a Solanie Fekete szappan?

A többi fekete szappannal ellentétben nem szárítja bőröd az arctisztítás során
Alaposan tisztítja a bőrt, eltávolítja a faggyút, a sminket és egyéb szennyeződéseket
Szabályozza a faggyúmirigy működést
Nyugtató hatású
Csökkenti a viszketést
Hámképző
Nem szárítja a bőrt
Segít megakadályozni a komedók képződését
Maximálisan bőrbarát formula:

0% parabén
0% SLS
0%ásványi olaj
0% szilikon olaj
0% etil-alkohol
Használat: Reggel és este az előzetesen megtisztítótt tenyérbe nyomj 5-6 pumpányi mennyiségű gélt és kis mennyiségű langyos vízzel habosítsd fel a tenyérben. A finoman habzó gélt vidd fel a benedvesített arcra a szemkörnyéket kihagyva. 20-30 másodpercig gyengéden masszírozd át vele az arcbőrt. A folyamat befejeztével alaposan öblítsd le, majd finoman töröld szárazra a bőrt. Ügyelj arra, hogy a fekete szappanból ne maradjon a bőrön.

Külsőleges használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, bő vízzel öblítsd ki. Csak ép bőrfelületen alkalmazható. Bármely összetevő iránti egyéni érzékenység esetén ne használd.

Hatóanyag:Ichtiol,Ír moszat
Ajánlott bőrtípus:Kombinált,Zsíros / Problémás
Funkció:Fertőtlenítő hatás,Mattítás,Nyugtatás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Ásványi olajmentes,Etil-alkoholmentes,Parabénmentes,SLS,Szilikon olajmentes,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!