Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Háromfejes ultrahang AE50801

Alveola Háromfejes ultrahang AE50801
Alveola Háromfejes ultrahang AE50801
Az Alveola 50801C 3 fejes ultrahangos készüléke kis mérete, változatos arc és testkezelési lehetőségei miatt egyértelműen vásárlóink kedvence. Választható kezelőfejeivel nem csak az arc, hanem a nagyobb energia leadást igénylő testkezelések is elvégezhetők.
Nincs raktáron
124 999 Ft
Egységár: 124 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
1 250 Ft
Részletek
Az Alveola AE50801C 3 fejes ultrahangos gépe kis mérete, változatos arc és testkezelési lehetőségei miatt egyértelműen vásárlóink kedvence. Választható kezelőfejeivel nem csak az arc, hanem a nagyobb energia leadást igénylő testkezelések is elvégezhetők. Nagy kezelőfejével jelentős eredmények érhetőek el a narancsbőr kezelésekkor, illetve a zsírmobilizálás terén. A készülék a zsírban és vízben oldódó hatóanyagok bevitelén túl, univerzálisan alkalmazható ráncok kezelésénél, aknés hegek és gyulladások esetén is. Választható modulációs lehetőségeivel Ön mindig biztonságosan az adott kezelésnek megfelelő paraméterekkel dolgozhat. A kontrollált dózisbevitelről pedig kezelési idő számláló gondoskodik.

Ultrahangos gép jellemzői:
3 ultrahangos kezelőfej
Maximális teljesítmény:
testen: 2,7W/cm2
arcon: 0,7W/cm2
Digitális vezérlés
Folyamatos és modulált üzemmód
Kezelési idő számláló

Ultrahangos gép alkalmazási területe:
Hatóanyagbevitel
Ráncok mélységének csökkentése
Aknés hegek kezelése
Gyulladások csökkentése
Narancsbőr kezelés
Zsírmobilizálás
Adatok
Tipusa
Gép
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!