Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola LED-es nagyítós lámpa 5D AE220605

Alveola LED-es nagyítós lámpa 5D  AE220605
Alveola LED-es nagyítós lámpa 5D  AE220605
Az AE220605-ös LED-es nagyítós lámpa a legújabb fényforrás technológia előnyét kínálja a felhasználóknak. A LED-es izzók hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálásmentes megvilágítást tesznek lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető.
Nincs raktáron
34 999 Ft
Egységár: 34 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
350 Ft
Részletek
Az AE220605-ös LED-es nagyítós lámpa a legújabb fényforrás technológia előnyét kínálja a felhasználóknak. A LED-es izzók hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálásmentes megvilágítást tesznek lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető. A lámpa 5 dioptriás nagyító képessége több mint elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempilla-hosszabbítás végzéséhez. De tökéletes nagyítást biztosít például olyan precíziós munkákhoz is, mint a tartós sminktetoválás. Nagyító átmérője 17,8 cm mellyel akár az arc teljes felülete is lefedhető.

Nagyítós lámpa jellemzői:
Nagyító lencse átmérő: 17,8cm O
5 dioptria nagyító képesség
Mechanikus mozgató rendszer
Asztalra és állványra is helyezhető kivitel (12,5mm átmérőjű csatlakozási csonk)
1,6 m hálózati kábel
Energiatakarékos LED világítás
LED kör: 24 cm O, 5W
Lehajtható műanyag lencsevédő fedél
Szín: fehér
Adatok
Tipusa
Nagyítós lámpa
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!