Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Ultrahangos peeling gép AE50808

Az Alveola AE50808-as ultrahangos peeling gépjével vagy másnéven hidroabráziós készülékével a bőrt érő minimális mechanikai behatás mellett távolíthatod el az elhalt szarusejteket és fokozhatod annak átjárhatóságát. Az ultrahangos peeling, ultrahang hullámokkal segíti elő az elhalt szarusejtek eltávolítását és a bőr pórusainak megtisztítását eddig nem látott kíméletességgel. A kezelés során a bőr és a kezelőfej között csak minimális kontaktusra van, így a mechanikai sérülések kockázata csökkenthető és az érzékeny bőrök is hatékonyan kezelhetők.
Nincs raktáron
RRP: 109 999 Ft 
94 999 Ft
Egységár: 94 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
475 Ft
Részletek
Kevés olyan hámlasztó eljárás létezik, mely a bőrt érő minimális mechanikai behatás mellett távolítja el az elhalt szarusejteket. Ezen kevesek egyike az ultrahangos peeling, mely ultrahang hullámokkal segíti elő az elhalt szarusejtek eltávolítását és a bőr pórusainak megtisztítását eddig nem látott kíméletességgel. A kezelés során a bőr és a kezelőfej között csak minimális kontaktusra van, így a mechanikai sérülések kockázata csökkenthető és az érzékeny bőrök is hatékonyan kezelhetők. A peeling technikának köszönhetően az arc nyirokkeringését is élénkíteni tudjuk, mely hatékonyan segíti a bőrben felhalmozódott salakanyagok és bomlástermékek eltávolítását. Az Alveola 50808-as ultrahangos peeling-je igazi 2 az 1-ben készülék. Használatával elektrolit tulajdonságú hatóanyagok is a bőrbe tudunk juttatni, mely funkció igazi csemege a kiváló ár érték aránnyal rendelkező készüléknél.

Ultrahangos peeling gép jellemzői:

Digitális vezérlés
2 in 1 peeling és hatóanyagbevitel
Páciensvédelem
Ergonómikus kezelőfej
Folyamatos és modulált üzemmód
Ultrahangos peeling gép alkalmazási területe:

Elhalt szarusejtek eltávolítása
Aknés bőr tisztítása
A bőrön található szennyeződések eltávolítása
Pórusok tisztítása
Bőr átjárhatóságának fokozása
Ráncok kezelése
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!