Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Twin Light nagyítós lámpa 3D AE211101

Az AE211101-es TwinLight nagyítós lámpa az iker fénycsöves, árnyékmentes lámpák előnyét kínálja a felhasználóknak. 3 dioptriás nagyító képessége több mint elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempilla-hosszabbítás végzéséhez. Iker fénycsövei megfelelő fényerőt biztosítanak és kétoldali árnyékmentes megvilágítást tesznek lehetővé a felhasználás során.
Nincs raktáron
29 999 Ft
Egységár: 29 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
300 Ft
Részletek
A nagyítós lámpák alap eszközeik a kozmetikáknak. Eltérő nagyító képességükkel, lencse átmérőjükkel, fényforrásaikkal különböző feladatokra használhatóak az egyszerű tisztítástól a ma oly divatos szálankénti szempillahosszabbításon keresztül a sminktetoválásig. Az AE211101-es TwinLight nagyítós lámpa az iker fénycsöves, árnyékmentes lámpák előnyét kínálja a felhasználóknak. 3 dioptriás nagyító képessége több mint elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempillahosszabbítás végzéséhez. Iker fénycsövei megfelelő fényerőt biztosítanak és kétoldali árnyékmentes megvilágítást tesznek lehetővé a felhasználás során. 15x18cm nagyságú lencséje nagy területet fed le és négyzetes formája miatt optikailag is növeli a nagyított felületet. A lámpa belső mechanikus mozgatású karral rendelkezik, mellyel mindig a kívánt magasságban, fixen pozícionálhatja azt.

Nagyítós lámpa jellemzői:

Nagyító lencse átmérő: 15cm x 18cm
Kétoldali árnyék nélküli megvilágítás
3 dioptria nagyítóképesség
Mechanikus mozgató rendszer
Asztalra és állványra is helyezhető (12,5mm átmérőjű csatlakozási csonk)
1,5 m hálózati kábel
Két neoncső 150x20mm, 2 x 9W G23
Szín: fehér
Adatok
Tipusa
Nagyítós lámpa
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!