Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

PureDerm mélytisztító fekete peel off maszk 10g PD368

A PureDerm fekete mélytisztító maszkja a pattanások és mitteszerek retteget ellensége. Hatékony társad lehet a bőrtisztításban és a pórusokban megülő szennyeződések eltávolításában. A használat egyszerű: vidd fel arcbőrödre a folyékony maszkot, várd meg, amíg megszárad, majd egy lehúzó mozdulattal távolítsd el.
Nincs raktáron
399 Ft
Egységár: 40 Ft/g
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
4 Ft
Részletek
Aktív szénport tartalmazó lehúzható mélytisztító fekete maszk, mely eltávolítja a bőrről az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút, és mélyen tisztítja a pórusokat. Használatával a bőrfelszín matt, olajos csillogástól mentes lesz. Alkalmazása kizárólag olajos szeborreás bőrtípus és fokozott faggyútermelés esetén javasolt.

Használat:

Tisztítsa meg az arcot.
Vékony, egyenletes rétegben vigye fel a maszkot a bőrre a szem és a száj környékét kihagyva, majd hagyja teljesen megszáradni.
Kb. 15 perc múlva a száraz maszkot óvatosan alulról felfelé egybefüggően húzza le, és a maradékot mossa le a bőrről.
Figyelmeztetés: Kizárólag külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön! Csak ép bőrfelületen alkalmazza! Ha alkalmazás közben bőrirritációt, egyéb rendellenességet tapasztal, hagyja abba a termék használatát! Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen.

Hatóanyag:Szén
Ajánlott bőrtípus:Kombinált,Zsíros,Zsíros / Problémás
Funkció:Mattítás,Méregtelenítés,Pórusösszehúzás,Tisztitás
Összetétel:Alkohol mentes,Alkoholmentes,Állatokon nem tesztelt,Allergén illatanyagmentes,Allergén illatmentes,Allergén illlatmentes,Asványi olaj mentes,Ásványi olaj mentes,Ásványi olajmentes,SLS,SLS mentes,Szilikon olaj mentes,Szilikon olajmentes,Szilikonolaj mentes,VEGAN, SLS mentes
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!