Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Alveola Nagyítós Led lámpa AE201005

Alveola Nagyítós Led lámpa AE201005
Alveola Nagyítós Led lámpa AE201005
Alveola Nagyítós Led lámpa AE201005
Alveola Nagyítós Led lámpa AE201005
Az AE201005-ös LED-es nagyítós lámpa a legújabb fényforrás technológia előnyét kínálja a felhasználóknak. A LED-es izzók hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálásmentes megvilágítást tesznek lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető.
Nincs raktáron
59 999 Ft
Egységár: 59 999 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
600 Ft
Részletek
A nagyítós lámpák alap eszközeik a kozmetikáknak. Eltérő nagyító képességükkel, lencse átmérőjükkel, fényforrásaikkal különböző feladatokra használhatóak az egyszerű tisztítástól a ma oly divatos szálankénti szempillahosszabbításon keresztül a sminktetoválásig. Az AE201005-ös LED-es nagyítós lámpa a legújabb fényforrás technológia előnyét kínálja a felhasználóknak. A LED-es izzók hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálásmentes megvilágítást tesznek lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető. A lámpa 3 dioptriás nagyító képessége elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempillahosszabbítás végzéséhez is. 13 x 10 cm-es nagyító felületével akár az arc teljes felülete is lefedhető.

Nagyítós lámpa jellemzők:
Nagyító lencse méret: 13cm x 10cm
Első az elsők között. A kozmetikai piacon elsőként megjelent LED-es technológián alapuló nagyítós lámpa, mely gazdaságos, hosszú élettartamú felhasználást biztosít.
A pontos megvilágításról a nagyító körül elhelyezett LED sor gondoskodik, mellyel a 3D nagyítás igazi élménnyé válik
A nagyító közepén található egy 3 cm átmérőjű kör, mely 5D nagyítást biztosít
Asztalra és állványra is helyezhető kivitel (12,5mm átmérőjű csatlakozási csonk)
1,6 m hálózati kábel
3 db LED sor (2 x 12,5 cm és 1 x 10 cm)
Teljesítmény 22W
Felhajtható lencsevédő fedél
Szín: fehér
A csomagolás a gurulós állványt tartalmazza
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek