Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Aromaterápiás stimuláló gél 250ml

Aromaterápiás stimuláló gél 250ml
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.17
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.17
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
21 Ft
Részletek
Főbb hatóanyagok:
Glikolsav, tejsav, szalicilsav, szerecsendió, gyömbér-, rózsafa illóolajok, hexilnikotinát, PP vitamin, allantoin.

Hatása, szerepe:
A pufferolt gyümölcssavak (Ph 4) kíméletes peeling hatást biztosítanak. A gyömbér és szerecsendió illóolaja, a nikotinsavészter felszívódása erősen fokozza a helyi vérkeringést, ezáltal a bőr felmelegszik, kipirul. Nő a szövetek oxigénfelvétele, a pórusok megnyílnak, így a hatóanyagok felszívódása gyorsul. Felkenése után csipkedő, szurkáló, meleg érzést vált ki (érzékenységtől függően), ami hamar mérséklődik. Intenzív hatása ellenére irritáció nem tapasztalható, a bőrpír hamarosan megszűnik. Az allergiára hajlamos, rosaceas bőröknél az alkalmazása óvatosságot igényel.

Alkalmazása:
Peelingként vagy radír utáni pakolásként használhatjuk. Vékony rétegben vigyük fel a kezelendő bőrfelületre. Ha az anyagcsere fokozása a célunk, akkor rövid, 5 percnyi hatóidő után vizes szivaccsal alaposan mossuk le és tonizáljuk a bőrt. Ha a maszk hámoldó hatását is szeretnénk kihasználni, akkor min. 10 perc hatóidő után távolítsuk el a maszkot. Aknés, szeboreás bőröknél látványosan alkalmazható a tisztítást megelőzően peelingként, vagy ha nincs gyulladás anyagcserefokozóként. A komedók eltávolítása és a regenerálódás könnyebbé válik. Érett bőrök ránckezelésénél, feltöltésénél iontoforézis, ultrahang vagy masszázs előtt sokkal hatékonyabbá teszi az azt követő műveleteket. Megkönnyíti a hatóanyagok felszívódását, ezért a hidratáló és a tápláló készítmények alkalmazása előtt használjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:Aloe Vera lé,Ginkgo Biloba kivonat,Glikolsav,Tejsav,Szalicilsav,Fahe'j-,Ro'zsafa illo'olajok,Etilnikotina't,Niacinamid,Allantoin
Ajánlott bőrtípus:Idősődő,Kombinált,Normál,Száraz,Zsíros / Problémás
Funkció:Anyagcsere fokozás,Keringésfokozás
Összetétel:Parabénmentes,Ásványi olajmentes,Szilikon olajmentes,Parfümmentes,Állatokon nem tesztelt,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!