Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Biotin normalizáló és hidratáló krém 250ml

Biotin krém zsíros bőrre 250ml
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.23
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.23
Raktáron
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
28 Ft
Részletek
Főbb hatóanyagok:
Aloe vera-, ginkgo-, árnika-, vadárvácska-, zsurló kivonat, E-, F vitamin, biotin (H-vitamin), szalicilsav, szkvalán, NMF komplex, kolloid kén, allantoin, panthenol, teafa-, citromfű-, menta illóolajok, Na-hialuronát.

Hatása, szerepe:
Jól felszívódó, könnyű krém, nem hagy hátra zsírfényt. Kiválóan alkalmas a problémás bőrök kezelésére és hidratálására. Illata kellemes, friss (citromfű). Puha, selymes tapintás érezhető a gyors felszívódás után. A növényi kivonatok normalizálják a faggyúmirigyek működését, csökkentik a gyulladt bőr érzékenységét. Ugyanígy hat a kolloid kén, a H- és F vitamin is. A hialuronsav és az NMF-komplex biztosítja a megfelelő hidratációt. A zsurlókivonat szerves szilícium tartalma fokozza a bőr rugalmasságát. Az illóolajok fertőtlenítenek és hűsítik a kezelt felületet.

Alkalmazása:
Kozmetikai szalonban masszázshoz, vagy utolsó átsimításként használhatjuk. Otthoni, mindennapi használatra ajánljuk vendégeinknek. Folyamatos használatával jelentősen javul a problémás bőrök állapota.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:Allantoin,Aloe Vera lé,Árnika-,B3-,Citromfű-,E-,F-,Ginkgo Biloba-,H- vitamin,Hialuronsav,Kolloid kén,Menta llóolajok,NMF-komplex,Panthenol,Szalicilsav,Szkvalán,Teafa-,Vadárvácska-,Zsurló kivonat
Ajánlott bőrtípus:Kombinált,Zsíros / Problémás
Funkció:Fertőtlenítő hatás,Hidratálás,Mattítás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Ásványi olajmentes,Parabénmentes,Színezékmentes,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!