Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Q10 Energizáló éjszakai tápláló krém 50ml
Solanie Q10 Energizáló éjszakai tápláló krém 50ml
7 149 Ft

Solanie Q10 Energizáló éjszakai tápláló krém 50ml

Magas lipidtartalmú, speciális összetevoket tartalmazó tápláló krém. A Q10 koenzim energiájával biztosítja a borszövetek éjszakai megújulását, regenerálódását
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.26
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.26
Raktáron
7 149 Ft
Egységár: 143 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
71 Ft
Részletek
Növeli a bőr ellenálló képességét, lassítja az öregedést. Az olívaolajból nyert szkvalán és koleszterin a borlipidek fontos összetevoje, a bőr rugalmasságának, ellenálló képességének egyik biztosítója. A búzacsíra-biovektor erosíti a bőr saját kollagénszintézisét. A zsíroldható vitaminok biztosítják az éjszakai regenerációt. A lágy krém v/o emulzió elosegíti a hatóanyagok mély felszívódását, hosszan tartó hatását.

Az esti tisztítás és tonizálás után vigyen fel kis mennyiséget az arcra, és finoman masszírozza a bőr­be a teljes beszívódásig. Ajánlott nyak és dekoltázs mindennapos ápolására is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:A-,Allantoin,Aloe Vera lé,Búzacsíraolaj,E-. F- vitaminok,Ginkgo Biloba kivonat,Makadámdió-olaj,Q10 koenzim,Shoreavaj,Szkvalán
Ajánlott bőrtípus:Érzékeny,Idősődő,Normál,Száraz
Funkció:Energetizálás,Nedvességmegőrzés,Táplálás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Ásványi olajmentes,Parabénmentes,Szilikon olajmentes,Színezékmentes
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!