Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Aromaterápiás stimuláló gél 50ml
Solanie Aromaterápiás stimuláló gél 50ml
2 499 Ft

Solanie Aromaterápiás stimuláló gél 50ml

Aromaterápiás stimuláló gél 50ml
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.03
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.03
Raktáron
2 499 Ft
Egységár: 50 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
25 Ft
Részletek
Főbb hatóanyagok:
Glikolsav, tejsav, szalicilsav, szerecsendió, gyömbér-, rózsafa illóolajok, hexilnikotinát, PP vitamin, allantoin.

Hatása, szerepe:
A pufferolt gyümölcssavak (Ph 4) kíméletes peeling hatást biztosítanak. A gyömbér és szerecsendió illóolaja, a nikotinsavészter felszívódása erősen fokozza a helyi vérkeringést, ezáltal a bőr felmelegszik, kipirul. Nő a szövetek oxigénfelvétele, a pórusok megnyílnak, így a hatóanyagok felszívódása gyorsul. Felkenése után csipkedő, szurkáló, meleg érzést vált ki (érzékenységtől függően), ami hamar mérséklődik. Intenzív hatása ellenére irritáció nem tapasztalható, a bőrpír hamarosan megszűnik. Az allergiára hajlamos, rosaceas bőröknél az alkalmazása óvatosságot igényel.

Alkalmazása:
Peelingként vagy radír utáni pakolásként használhatjuk. Vékony rétegben vigyük fel a kezelendő bőrfelületre. Ha az anyagcsere fokozása a célunk, akkor rövid, 5 percnyi hatóidő után vizes szivaccsal alaposan mossuk le és tonizáljuk a bőrt. Ha a maszk hámoldó hatását is szeretnénk kihasználni, akkor min. 10 perc hatóidő után távolítsuk el a maszkot. Aknés, szeboreás bőröknél látványosan alkalmazható a tisztítást megelőzően peelingként, vagy ha nincs gyulladás anyagcserefokozóként. A komedók eltávolítása és a regenerálódás könnyebbé válik. Érett bőrök ránckezelésénél, feltöltésénél iontoforézis, ultrahang vagy masszázs előtt sokkal hatékonyabbá teszi az azt követő műveleteket. Megkönnyíti a hatóanyagok felszívódását, ezért a hidratáló és a tápláló készítmények alkalmazása előtt használjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Hatóanyag:Aloe Vera lé,Ginkgo Biloba kivonat,Glikolsav,Tejsav,Szalicilsav,Fahe'j-,Ro'zsafa illo'olajok,Etilnikotina't,Niacinamid,Allantoin
Ajánlott bőrtípus:Idősődő,Kombinált,Normál,Száraz,Zsíros / Problémás
Funkció:Anyagcsere fokozás,Keringésfokozás
Összetétel:Parabénmentes,Ásványi olajmentes,Szilikon olajmentes,Parfümmentes,Állatokon nem tesztelt,VEGAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!