Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Niacin mattító krém 50ml
Solanie Niacin mattító krém 50ml
RRP: 5 999 Ft 
5 099 Ft

Solanie Niacin mattító krém 50ml

Solanie Niacin mattító krém 50ml
Solanie Niacin mattító krém 50ml
Könnyű, gyorsan felszívódó krém fizikai fényvédővel a korpás- és olajos szeboreás bőr ápolására, mely rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe és matt arcbőrt biztosít egész nap.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.23
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.23
Raktáron
RRP: 5 999 Ft 
5 099 Ft
Egységár: 102 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
25 Ft
Részletek
Ideális ápoló krém a problémás bőröd számára, segít megszüntetni és megelőzni a pattanásokat anélkül, hogy túlságosan kiszárítaná azt. Bőrnyugtató, faggyútermelést szabályozó és pórusösszehúzó aktív anyagokat tartalmaz. Nem hagy zsírfényt maga után. A benne lévő fizikai fényvédő megóvja bőröd a nap káros sugaraitól.


Használat: A reggeli tisztítás és tonizálás után vigyél fel kis mennyiséget az arc, nyak és dekoltázs bőrre, és finoman masszírozd a teljes beszívódásig. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hatóanyag: vadárvácska-, gencián- (tárnicsgyökér: összehúzó, tonizáló hatás), kalendula-, boróka-, kakukkfű és citromhéj kivonatok, Diklór benzil alkohol, B3-vitamin, E- és B6-vitaminok, panthenol, szalicilsav, NMF-komplex, betain, allantoin, titándioxid

Hatóanyag:Allantoin,B3-vitamin (niacinamid),Betain,Boróka,Citromhéj kivonatok,E-vitamin,Gencián-,Kakukkfű,Kalendula-,NMF,Panthenol,Szalicilsav,Tárnicsgyökér-,Titán-dioxid,Vadárvácska-
Ajánlott bőrtípus:Kombinált,Zsíros / Problémás
Funkció:Fertőtlenítő hatás,Hidratálás,Mattítás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Ásványi olajmentes,Illatmentes,Parabénmentes,Színezékmentes,VEGAN
Fényvédelem:SPF 30 alatti
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!